Burcu__0506 babyylve_ canım şimdi gördüm bi kan versene yada başka test al tekrar yap artımed yalancı çıkardığı için ben almadm
babyylve_ Burcu__0506 gittim kalp atımım 105 kadın bana normal diyor sürekli kalp bu atımda devam ederse Allah göstermesin ya bilmiyorum hızlı atıyor kalbim panik atak da var o mu etkiliyor bilmiyorum
Burcu__0506 babyylve_ anı heycanlar fılan yapma bak sakin ol Allahım hayırlısı ile var iseler onları bize nasip etsin sağlıcakla kucagımıza alalım
Pnrdrsn babyylve_ canım ya kalbin carptikca daha çok heyecan yapıyorsun belli ki. Sakın başka şeylerle ilgilen. Derin nefes sakin kuzum. 105 çok fazla değil aklına kötü şeyler getirme.
Pnrdrsn Kızlar yarım saat önce akıntıyla beraber pembelik geldi. Kasık ağrım yoktu bugün başladı yine. Bel ağrım var bı de. 4 Kasım bat. Az önce baktım pembelik yok. Gelir mi gerisi. Adet mi geliyor bilmiyorum. Yerleşme kanaması ise test yapsam çıkar mı ki?
GirlandBoy_Mom Pnrdrsn bence biraz kendini dinle canım adet sen zaten sökülür değilse yarın en azından test yap bence
Pnrdrsn GirlandBoy_Mom hem çok üzüldüm hem heyecan yaptım. Çok uçuk pembe renkte..zaten akıntıyla birlikte. Hiçbir adetim bu şekilde gelmedi. İğneler mi yaptı acaba bilemedim.21 inde aşılama oldum.
Nur67 GirlandBoy_Mom hayırlı olsunnn 🩷 benimde bat 6-7 de çok erken çıkmamış mı sizinki ben yapmaya korkuyorum testi umudum da yok zaten pek
GirlandBoy_Mom Nur67 banada süpriz oldu canım geçen ay kimyasaldan sonra beklemiyodum bi test yapın belkide vardır