PinkBerryy 6 kilo çok değil ki bebek zaten 1 - 1,5 kilo, plesanta kan hacmi vs zaten sen kendine sadece 2-3 kilo almışsındır ☺️
Jasmine2426 BusZeyRas evet bir gün çok yesem hep böyle oluyor ve 4-5 gün dikkat etmesem atamıyorum o ödemi
Jasmine2426 Gamzecebecii ekmek yiyorum akşamları yemiyorum sadece bende ona rağmen böyle ama ben abur cubur tatlı falan arada yiyorum
Gamzecebecii Jasmine2426 ben tatlı asla yiyemiyorum hep ekşi şeyler limonlu şeyler yiyorum 😅😅belki o yüzden çikolata ve kahveden aşırı derecede soğudum 🥲
ilkknurr707 50 kiloyla hamile kaldım şuan 61.5 olmuşum 🥲🤭 21+6 haftamdayım hayatım boyunca hep zayıftım öbür bebeklerimde bu kadar kilo almamıştım bu sefer baya kilo aldım ama hiç önemsemiyorum bebeğe yarayan şeyler yiyorum genelde ama bana daha çok yaradı heralde 🙄
Jasmine2426 ilkknurr707 valla ben önemsiyorum ya kilom boyuma göre normal benimde kilolu değilim ama kilo sevmiyorum tabiki öncelikle bebeğimiz sağlığı bebek için ne gerekirse yiyorum zaten 🙏
Elfelf475 Jasmine2426 benim doktorum kilo takibine çok bakar mesela. Ben 24 haftada 7 kilo aldım bana hiçbir uyarı yapmadı. Ancak ödem yok bende o yüzden de kilon iyi demişti. Ödemi bile her gittiğimde kontrol eder kendisi. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ikinci hamilelik diye ama haftada 500 gram alacak kadar kendinizi kontrol etmek yeterli. O günde bir kilo olayı doğru değil kilo sabah aç karnına tuvaletten sonra bakılır
Jasmine2426 Elfelf475 yok dün sabah aç ile bugğn sabah aç arasında 1 kilo var 😂 ne zaman bir gün çok yesem böyle birden artış oluyor 🥲 lavabo olayı sıkıntı bende ondan da oluyor olabilir