Mrs_Demir Nihal1667 anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben şuan her hangi bir riskim yok çok şükür Rabbim sizinde yardımcınız olsun ve başınız sağolsun inşAllah sağlıkla sıhatle evladınızı kucağınıza alırsınız
Tontonunannesi Kubrakaraduman büyük ihtimalle alttan açılma var mı diye baksınlar doğumu hızlandırsınlar diye dedi.
Makbule_199110 Gulayada hersey tamam benim bir büyük banyo havlu şu almam gerek valiz hazır evde de yavaş yavaş temizliğini yapiorum sukur yolunda son tarih 30 kasim ama seker olduğu için erken doğabilir dedi bklm
Gulayada Makbule_199110 şekerden nasıl erken doğabilir benimde şekerim var 34+3 üm 38 de sezeryan tarihi verdi doktorum
as2603 Benımde 36+3 haftaya kontrole gıdıcem gün belirlicez sezeryan için ama bıraz tansiyonum yükselıypr arada böyle devam ederse öne alırız dedı doğumu bende çantalarkmı hazırladım temızlıgımıde bıtırdım çok şükür
Makbule_199110 Gulayada seker den dolayı çok beklemiyecekmisiz maximum 39 hafta sonrasını geçmez dedi artık ya doğal yolla yada suni savcıyla demek istedi
hamileanneebebekk Gulayada Herşeyim tamam ütü o kadar yorucu ve zor oluyor ki anlatamam 🤦♀️ sadece kapı süsü setim kaldı onu bekliyorum 🥰
Gulayada hamileanneebebekk benim de bebek ismi yaZılı hastane çıkışım Bebesoilden aldım ama gelmedi 10 gün oldu :(
Tontonunannesi hamileanneebebekk evet ütü o kadar yorucu ki kızımda bütün 1günümü almıştı çok yorulmuştum.oğlumda kızım yardım etti Allah Razı olsun annesinin gülüsü parça parça ütüledik beraber çok yorulmadım şükür
Babycome123321 Gulayada Bizimde herşey tamam 35+4 normal de tahmını doğum 30 Kasım ama bizim ki biraz aceleci çıktı ctesi gelmek istedi fitil kullanıyorum ve yatıyorum sürekli bakalım sağlıkla kavuşalım inşallah
ssevilmommy Gulayada 34+6 merhaba. Herşeyim hazır bebeğimi bekliyorum, heryerim agrıyor bazen yürüyemiyorum bile.. saglıkla kavuşayım ogluma başka birşey istemiyorum
Babycome123321 Gulayada iğne vurdular bde fitile başladılar ve ayağa kalkmam yasaklandı zaten kalkınca çok asagıda baskı hissediyorum canım acıyor
Eminekvnlk Gulayada erken doğum öykülerinde nidilat diye bi iğne var o doğumu durduruyo banada vurmuşlardı
Makbule_199110 Gulayada benim doktorum da o yönde bakalm 36 haftaya girecegim son tarih 30 kasim ama bakalm