Yelo35 güzel duanız için teşekkür ederim bütün hamileler için geçerli olsun inşAllah benim ilk doğumda takipte olduğum farabi devlet hastanesinde doğumhanede o gün nöbetçi olan doktor yüzünden marmaya yönlendirilmiştim gebelik zehirlenmesi bahanesiyle ama marmarada bişeyim olmadığını yarın farabiye gitmem gerektiğini orda takipli olduğumu söylediler tekrar gittiğimde sana imza attırdık sana yada bebeğe bişe olursa mesuliyet kabul etmeyiz ve alamayız senin dediler başhekime şikayet etmek istediğimi sçylediğimde güvenlikle kapıya bile yaklaştırmadı sonra mecburen umuttepeye gittim ordaki doktorlar çok iyiyidi güzelce dinlediler benim 41 haftalıktım zaten ve bana o ay içersinde farabideki bi çok hamileyi başlarondan salıp üniversitelere gçbderdiklerini benim tek olmadığımı söylediler çok kibardılar zaten sonra doçent doktor geldi alttan muane için çatımın dar olduğunu ve haftamında ileride olduğunu nor al doğum denesekte bebeğin kanalda kalıp hayati tehlikesi olabileceğini sonunda yine sezeryana alınıcağımı söyledi bende o anki boş bulunmayla kabul ettim ama keşke denediydimde dedim yinede şuan hayırlı olsun demekten başka bişeyim yok