Umutlabekleyis Diloo54 ben zaten hala kusuyorum hic gecmedi üstüne bu bel agrısı valla sağ salim gelsin inşallah artık gün gectikce zorlaşıyo bu neydi 😀😀😀
yeni_anne2 Diloo54 sagoll bacım😁 pazar gününden beri nevrim döndü resmen hayat enerjim gitti adeta òyle böyle agrımıyor onay alırsam kadın doğumdan cektırecegım inşallah çekilecek dert değil
nurmltli61 Diloo54 prilam kullanıyorum günde iki defa akşam yatmadan ayriyetten zofer bulantı ilacını kullanıyorum asla faydası yok nasıl atlatıcam bilmiyorum herşeyi deniyorum bana mısın demiyo😂😂bu şekilde kustukça zayıflıyorum bilmiyorum nolcak
Diloo54 nurmltli61 allah yardımcın olsun arkadaşım bende 17 kilo almışım sonum ne olacak bakalım🙈🤷🏻♀️
nurmltli61 Diloo54 Ay Allah senin de yardımcın olsun 🥹gerçekten annelik çok kutsal biseymis kucağımıza alınca inşallah bütün çektiğimiz şeyleri unutucaz 🌸
Mom_185 Diloo54 gerçekten çok kötü bel ağrısı göbek buyuo nefes alisim zorlaştı yürümeye bile mecalim yok
Aslanmom1 Diloo54 Ellerim ve parmaklarım o kadar ağrıyor ki acıyla uyanıyorum geceleri uyku zaten yalan. Sürekli tuvaletteyim 🤷🏻♀️
Nurtanesi89 Aslanmom1 aynı senin gibiyim. Parmaklarım çok şişiyor ağrısı ile uyanıyorum. Mide yanmam da çok oluyor ya. Wc yede çok kalkıyorum. Su içmeden de duramıyorum.
Nurtanesi89 aysenuraydin2 tüplerini bağlatmak sana sıkıntı verdi mi? Bende Bağlatıcam dediğim de aman sakın bağlatma biz pişman olduk yorumu çok duyuyorum. Bir tırstım açıkcası…