Hdn01 BerivanLina sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🌹 nar yediysen haber ver unutmazsan 😁
Poncikler Hdn01 evet bugün 29haftalik olduk cok şükür geceleri zor oluyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Hdn01 Poncikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah 🤲🏻🌹 benimde özellikle kalçama ağrı giriyor ve ayağa kalkmakta zorlanıyorum bacaklarımın üzerine doğru dürüst basamıyorum
Poncikler Hdn01 bzn bendede oluyor ve ekstra kasıklarım sancilaniyor bznde ağlarım da artıyor sona doğru gidiyoruz artık sağlıkla kucagimaza alalım
Nacyax Hdn01 leke yapar mı bilmiyorum ama yazılanları okuduktan sonra iyice canım çekti 😂 ben bi gidip kocayı darlasam iyidir🤣
Hdn01 Nacyax dün pazardan bir sürü aldım sonra böyle bir paylaşım gördüm leke yapıyor diye korkudan yiyemedim burada post açınca öyle bir şey olmadığını çoğu arkadaş söyledi az önce yedim ama yine korka korka 😁
Hdn01 Poncikler Âmin inşaAllah Rabbim güç kuvvet ve sağlık versin hepimize sağlıkla kucağımıza yavrularımızı alırız inşaAllah🤲 🌹
Yetersavas Hdn01 neyden dolayı olduğunu bilmiyorum leke çıkmaması için çoğu şeyden kaçtım yemedim ama yinede oldu doğum lekenin yeme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum