xJade Hdn01 Google da rahim kasılmasına sebep olur diyor ne kadar doğru biliyor musunuz ? Evde var ama yemiyorum zararlı diye.Bende Yesem mi acaba 😀
Hdn01 xJade evet günde 1 tane yeterliymiş fazlası rahim kasılmasına neden oluyormuş☺ o yüzden yiyin arkadaşlar leke yapmıyor demiş 🥰
Fundaaaa46 xJade bende leke değil de kasılma diye biliyordum o yüzden her gün yemiyorum yani haftada 1-2 kere herseyin fazlası zarardır diyerekten 😂
Zeynepin_annesii Hdn01 Leke batıl inanç ama kan sulandırıcı olduğu için doktorum fazla yeme demişti. Nar,nane,medine hurması, maydonoz hamilelikte yasak demişti.
Hdn01 Zeynepin_annesii bugün hurmayı da gördüm şu domatese benzeyen hurmalar düşüğe neden oluyor diyen vardı
Eluskonunannesi Hdn01 benim annem bana hamileylen nara aşermiş. Yemiş doya doya. Çok şükür hiçbir yerimde leke yok
Poncikler Hdn01 evet bugün 29haftalik olduk cok şükür geceleri zor oluyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Nurella07 Hdn01 hayir hiçbir alakası yok ben doktorumla da konuştum canın ne çekerse ye bu tarz şeylere inanma demişti sadece narı günde 1 kere aşırıya kacmamak şartıyla yemeni öneririm leke için demiyorum sadece çok fazla aşırıya kaçmamayi söylemişti doktorum bazılarında düşüğe sebep oluyormuş
Hdn01 Nurella07 evet fazlasının zararlı olduğunu duymuştum ama leke yapıyor diyince ekstra korktum günde 1 tane yiyiyorum çünkü
Sinem0135 Hdn01 ya ben ondan değil de kasılma olur dedıiker o kadar da canım istedi yemedim bugün doktoruma sordum perinotoloji uzmanı . Dedi tabiki de yiyebilirsin zararı yok . Hatta benden önce de ona biri leke için sormuş 😂😂
Hdn01 Sinem0135 valla ben günde muhakkak bir tane yiyiyordum bitmişti bugün pazardan yine aldım böyle bir post görünce korkudan yiyemedim leke için 😁
Hdn01 Sinem0135 benimde ne zaman birşey istese canım yada yiyiyorsam muhakkak olumsuz bir postla karşılaşıyorum ve sürekli araştırmaya başlıyorum 😁