Serapazraege Mavisanne88 aminnn kardeşim aminn zamanında gelsinler inşallah. Şekerine dikkat edersen sorun olmuyor korkma sadece biraz bazı şeylerden yoksun kalıyorsun o kadar. Bence kendimizi dinliyoruz korkudan stresten olanlar oluyor sonra çünkü bendede sadece akşamları var bu ağrılar sızılar
Serapazraege BerivanLina sıklaştı geceden bu yana kızımı okula yolculadım biraz daha takip edeceğim duruma görede giderim🙏 yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
Serapazraege Zeynepin_annesii ya evet hastanede yattığım gece öldüm öldüm dirildim. Şu anda bahsettiğim ağrılar devam ediyor birde düzenli olarak vajinaya baskı eşlik ediyor buna ve evet dediğiniz gibi canım yanmaya başladı muhtemelen gerçek sancı 🤕
Aysegebes Herkes belden karna ve kasığa vuruyo diyo regl sancısına benziyormuş. Bacaklar da sızlıyormuş galiba. 2 gündür bu sancıları hissediyorum ama düzensiz asla düzene girmedi. Delircem. 39 olduk bugün
Serapazraege Aysegebes ya işte bire bir var bunlar ama şu anda beni öldürecek şiddette değil o yüzden anlayamıyorum ki bir türlü kafam karışıyor sürekli hastane yolu tutmaktanda yoruldum bir de gidiyorum pat diye yatırıyorlar geride de okula giden çocuğum var
Aysegebes Serapazraege amin canım inşallah. Evet ilkkk. Sürekli sancı çekmesi de zor yani 2 gündür perişanım sancıdan ama düzene girip şiddetlenmediği için ve başka belirti olmadığı için doğum sancısı diyemiyorum