dilaradoyan Ümraniye devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı? Ne kadar sürdü, ekranı size gösterdi mi, fotoğraf verdi mi ve yanınıza başka biri alıyor mu eş örneğin.
Candan2908 Ben detaylı ultrasonu orda yaptırdım eş almıyorlar genelde malesef. Ama doktor gayet iyiydi bebeği gösterdi baya bilgi verdi. Çektiği tüm ultrason görüntüleri e nabıza da düşüyor bu arada oradan da bakabiliyorsunuz.
Candan2908 Öncelikle kadın doğumdan randevu almanız gerekiyor onlar uygun haftayı size söyleyip detaylı için perinatolojiden kayıt gibi bir şey açtırıyorlar sonrasında alıyorsunuz direkt gidince bakmıyorlar diye biliyorum ben zaten çoğu tahlil ve testleri ümraniye devlette yaptırdım murat hocayı önermişlerdi
Zeynepyavuzz Candan2908 merhabalar ben kadın doğuma alan açtırdım ama bir türlü detaylıya randevu bulamıyorum nasıl buldunuz acaba . Hep bakıyorum detaylı yapılmıyor diyor
Candan2908 Zeynepyavuzz randevuların altında hep yazıyor detaylı yapılmıyor diye ona takılmayın hastaneden yönlendirildiğiniz için yapıyorlar dediğim gibi bildiğim kadarıyla detaylı ikili test vs gibi durumları direkt alamıyorsunuz takipli olmayan kişilere yapmıyorlar hastaneye daha önce gelmeyen kişiler randevu almasın diye öyle yazıyor olabilir ben randevu aldığımda da yapılmıyor yazıyordu ama kadın doğumdan yönlendirildiğimiz için yapmışlardı
Zeynepyavuzz Candan2908 bugün bende ona randevu aldım . İnşallah gidince yapar . Teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için Allah razı olsun
Candan2908 Zeynepyavuzz rica ederim ne demek daha öncesinden aynı hastanede kadın doğuma göründüyseniz ordan yönlendirildiğini söylersiniz hoş zaten bilirler ama yine de söylim dedim 😇😇
Zeynepyavuzz Candan2908 aynen ben bi kere alan açtırdım kadın doğumdan öyle aldım. İnşallah sıkıntı çıkarmazlar . Doktor ilgili mi ne kadar sürüyor peki
Candan2908 Zeynepyavuzz ben asistanına denk gelmiştim ama o da perinatolog zaten sorun olmamıştı baya detaylı kontrol etti bilgi verdi memnun kaldım normal rutin kontroller kadar kısa sürmüyor en ince ayrıntısına kadar bakmıştı organları kan akışı vs hepsini söylemişti baya gösterdi falan da hatta memnun kalırsınız umarım siz de ☺️