Mdha Kızlar ben 17 haftalık hamileyim 12haftamda serklaj yapıldı şuana kadar şükür bir sıkıntım olmadı doktorum dikişimin tuttuğunu gayet iyi olduğunu söyledi ama sürekli yatış istirahat halindeydim ben 3 gebeliğim olduğu için ve İkiside kaybettiğim için size sorum ben dikişten bu güne kadar iki gün ara ile progestan iğne kullanıyorum ve bana doğuma kadar kullanacağımı söyledi kullanan oldu mu böyle benim gibi doğuma kadar 😕
Tgbashnn Mdha merhaba bende hapını kullanıyorum gebeliğin başından beri 27haftalık oldum hala devam benimde önlem amaçlı oldu çok şükür yemeğimi yapabiliyorum
Gizm06 Mdha ben de 14. Haftada serklaj oldum, serklaj olana kadar her gün iğne olarak progestan kullandım sonrasında fitil olarak kullanıyordum ki 25+5 iken erken doğum eylemi başladı hastanede ilaçlarla durduruldu o zamandan beri tekrar iğne kullanıyorum ama artık haftada 1
maman-es Bende serklajlı ilk hamileliğimde serklaj sonrası ilk bir ay kadar haftada 2-3 kere tam hatırlamıyorum iğne olarak, sonra da doğuma kadar fitil olarak progesteron kullanmıştım. Geçmiş olsun, sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏
Yesm324 Benimde yeni serkilaj oldu iki gün önce bende hamileliğimin başından beri hap olarak kullanıyorum hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız inşallah
Burcugungor Bende serklajlıyım 20. Haftalarda oldum fitil olarak kullanıyorum. 30. Haftadayım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏
Mdha Burcugungor ben ilk başlarda fitil olarak kullandım vajinal akıntım çok oldu mantar yapınca birde doktor yutmamı istedi dikişten bu zamana kadar hep yutuyorum sabah akşam
Ftm-07 Burcugungor serklaj sonrası yatış pozisyonu nasıl oldu sağ sol mı döndünüz yoksa altınıza yastık mı koydunuz ? ayaklarınızın altına yastık koyun diyorlar ama o zaman da dümdüz yatıyorsun daha zararlı değil mi bebek için
Eylul41 Mdha maalesef bendede vajinal akinti asiri oluyor bende birdahaki kontrolde soracagim. Ama ben hap olarak alıyordum doktor fitil olarak kullanmami söyledi her gece 1 fitil seklinde atıyorum. Cunku endol kullaniyorum ilac olarak belkinondaj dolayidir yada fitil olarak atilinca dahami etkili bilmiyorum. Bendede mantar oldu fitil antibiyotik kullandim serklajdan sonra tekrarladi tekrar fitil ve antibiyotik sonrasinda vajen kultur aldi bakteri uremesi yoktu negatif cikti koku kasinti yanma vs olmadi bende progestanin bu kadar yogun akintiya sebep oldugunu düşünüyorum
Burcugungor Mdha fitil olarak daha etkili diyorlar ama mantar yapıyorsa o şekilde devam tabiki sizin.
Burcugungor Serap09 oluyor bende korkuyorum ama rutin olan bütün işlerimi yapabiliyorum. İkinci gebeliğim ilki de serklajlıydı bu da aynı şekilde geçiyor allahın izniyle