Ben diyetisyenim 36 hafta 6 günlük hamileyim suanda 🥰 Size tavsiyem canınızın istediği bir şeyi yiyebilirsiniz ama bunun yanına mutlaka salata ve bir protein çeşidi ekleyin. Normalde ne kadar yiyorsanız o kadar yiyin bebeğin enerji ihtiyacı 3. Aydan sonra başlar o da çok az bir kalori günlük 300 kalori yaklaşık. Yani bir çikolata da olan enerji bile yeterli. Ben normal hayatta ne kadar yiyorsam o kadar yedim. Az az sık sık kahvaltıda domates salatalık biber ve varsa meyve kışın havuç turp maydanoz olabilir mandalina olabilir, öğlen yemeğin yanına makarna bile olsa ayran veya peynir eklenebilir:
Kısaca az yiyin sık yiyin tatlı da yerseniz hamur işi de olsa minik minik yiyin her gün meyve yerseniz tatlı ihtiyacınız da karşılanmış olacaktır.
Ben 55 le başladım şuanda 66 küsür çıkıyorum sanırım toplam 11/12 olacak en fazla
Herkesin bünyesi farklı ama dengeli beslenirseniz çok fazla kilo almazsınız zayıflar daha fazla alabilir bunda da bir sıkıntı yok 😘🥰herkese sağlıklı doğumlar diliyorum ❤️❤️🇹🇷