Nutellamm Soru başlıkta Doktor bana sen çift rahimli olduğun için normal doğum yapamazsın demişti çift rahimli olup normal doğum yapan var mı
D12ekim Nutellamm merhaba kaç senelik evlisin daha önce kaybınız var mı yanlış anlamayın lütfen bende çift rahimli ve 3 senelik evliyim ilk senemde düşük yaşadım sonra çok istememe rağmen olmadı sizde böyle problem yaşadınız kı
Merveozturk_54 Nutellamm bende Çift rahimliyim 35 haftalık hamileyim bana sezeryan denildi vajina da Çift olabilir riske atmayalım kanama yaşarız dediler
Nazo77 Nutellamm Benim arkadaşımın annesi yapmış kendiside çift rahimliydi o yapamadı ama sezaryen oldu.
nebile-29 D12ekim merhaba bilgi vermek için yazdım bende çift rahimim 2 çocuğum var 2.çocuğum yeni doğdu evet bende sürekli bir düşük ve erken doğum eiskim vardı hep kanamalı geçti hamileliklwrim ama ikisini de 38. Haftada
D12ekim Nutellamm bir kere kendiliğinden gebe kaldım ama düşük oldu ondan sonra 2 sene geçti üstünden hiç hamile kalamadım
D12ekim Nutellamm hamile kalırsam riskli gebelik olucak sürekli düşük önleyici ilaçlarla ve yatmam gerekiyor
D12ekim Nutellamm sizde çift rahimlisiniz dimi doğal yoldan mı hamile kaldınız çift rahim olduğunuzu nasıl öğrendiniz
nebile-29 _34Merve yok sezeryan oldum pıhtılaşma falan da vardı bende yoksa normal olurmuydı bilemiyorum
Nutellamm Merveozturk_54 evet bende Sezeryan oldum hatta rahimimin fotoğrafını çekti doktorum bana gösterdi