Merve-metin Kızlar bu doktoru çok övdüler 16sına randevu aldım ama nasıl bir doktor detaylı bakıyor mu bebeğe ilgisi nasıl acaba benim takipli olduğum hastane kapandı doktor hakkında bilgisi olanlar yorum yapabilir mi acaba ?
Rumeysacosarr Merve-metin bi arkadaşım gidiyordu çok ilgili kafa dengi bi doktor diyordu burda da bi kaç kişi girmiş olumlu yorumları vardı Muayene ücreti ne kadar olmuş acaba bilginiz var mı
Kader2434 Merve-metin benim doktoum Melih bey 9 aydır o takip ediyor biz çok memnunuz kendisinden ilgilsinden çok iyi neşeli güler yüzlü gönül rahatligiyla tavsiye ederim 🙏😊
Susu61 Merve-metin bende gidiyorum kendisine çok sevdim güler yuzlu karşısında ki insanı muhattap alan biri suratsız doktorlar gibi değil kesinlikle şiddetle tavsiye ederim
Merve-metin Rumeysacosarr 1050 dediler randevu alırken burada duydum bende de adını randevuyu aldım bakalım inşallah memnun kalırım bende
Merve-metin Kader2434 ayyy inşallah bende memnun kalırım bakalım randevu aldım 16 kasıma peki bişey olduğunda acil ulaşabiliyor muyuz numarasını filan veriyor mu
Merve-metin idkel evet yorumlara bakarak kendisine aldım randevuyu inşallah memnun kalırım peki acil bişey olduğunda ulaşabileceğimiz numara veriyor mu acaba bilginiz var mı
Merve-metin Rumeysacosarr evet bende çok merak ediyorum benim kendi doktorum vermişti numarasını acil durumlarda ulaşabiliyordum direk kendisine bu doktorda öyle mi acaba çok merak ediyorum
Kader2434 Merve-metin evet numarasını veriyor tabiki ne zman yazsan arasan ulasiyorsun asistana ama o yonlediryor duruma göre filan. Bana hep der yani bişey olursa 7 24 ara yaz diye ben akilma takılan bişey olduğunda direk yazıyorum. Açıklıyor gel derse gidyorum
Merve-metin Kader2434 ayyy tamam çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı kontrole gideyim de bi inşallah güzel bir görüşme olur