Asli98- Kızlar 29. Haftada olup bu hissi yaşayan var mı ? Karnım taş gibi gergin uzaninca geçiyor ama ayaktayken kemiklerime baskı oluyor sanki çatlıycam öyle bir gerginlik var karnımda
Mom_185 Asli98- 27 haftaligim benim bile şu an gergin yürürken canim yaniyor tuvalete oturdugumda sanki kaburgalarım batiyor
YesimAykut Asli98- aynı durum bende de var neredeyse 1 haftadır, normal olduğunu düşünüyorum, bazen nefes alamıyorum karnım gergin ve sıkış tıkış hissediyorum
Asli98- glycnkrt birşey sorabilir miyim bu yalancı sancı mi oluyor biliyor musunuz benim ilk gebeliğim bugün hiç düzelmedi hep taş gibi karnım arada da bebek bir yerde toplandı
glycnkrt Asli98- sancı olabilirmiş. doktor nstye bağladığında daha net çıkar. mutlaka doktoruna sor canım. hareketleri 10 dan fazla mı saydınız mı?
ocak-94 Asli98- ben onu geçen randevumda sordum. Sağ tarafımda toplanıyor dedim doktor baktı sırtını komple sağına dayamış o yükü orda o yüzden sen orda toplanmış gibi hissediyorsun dedi sağında sırtı rahmine doğru poposu var oralarda ağırlık hissetmen normal dedi
Mom_185 Asli98- o neyden oluyor bilmiyorum ama bugün yatakten kalkarken sanki karnım önüne toplanmıştı
YesimAykut Ayse_2807 ben de 30 haftalığım sertleşiyor, üst kısımda ağrı var, toparlanıp yumuşuyor karnım, bu aralar çok sık oluyor, canımı çok yakarsa doktora gideceğim, demek ki bu haftalarda çoğumuzda var🤗
Asli98- YesimAykut 24 de böyle olmuştum birde bu hafta 24 de kabızlıktan demişlerdi ama şimdi kabız da değilim o yüzden endişelendim
Asli98- glycnkrt 24 haftada bende de oldu nstye bağlandım sancı çıkmadı kabızlık vardı ondan olduğu söylendi şimdi bugün öyle bir sorunum da olmayınca tedirgin oldum su fazlalığı da var da bende erken doğum riskim var ilk hamilelik sancı nedir bilmiyorum o yüzden 🤭
glycnkrt Asli98- o kabızlık yüzünden dün basur oldum. gebelik başından beri kabızım. çok zor ya. sağlıkla alalım inşallah.
Asli98- glycnkrt magnezyum kullanmaya başladım ben o geçirdi benim kabızlığımı inşallah canım inşallah 🤲🏻
glycnkrt Asli98- magnezyum probiyotik kullanıyorum neler neler yaptım 26 yaşında ilk defa böyle kabız oluyorum ve gebelik başından beri. bu yüzden erken doğum riski var. ve saframda çamur kalınlaşıyor hızlı bi şekilde. herşeyi yaşıyoruz hamilelikte olmayanlar oluyor 😞
Asli98- glycnkrt ay bende 26 yaşımdayım 🤭 bende hiç öyle kabızlık yasamamistim şükür benim magnezyum geçirdi çok zor hamilelikte kabızlık ya