Alpsmommm ben ilk 4 ay dilovası devlet hastanesinde muane oluyordum aonra ordaki doktorum gitti bu yüzden farabiye gittim doğumumda orda olucak diye düşünüyordum bana ilk gittiğimden beri doktorlar gayet normal davrandı her ay düzenli gittim neyse en son kontrole gittiğimde 40+ 5 falandım bana bi anda senin gebelik zehirlenmen var doğumun burda olamaz kalp sorunun var vs dediler bende kalbimde problem olmadığını bunun küçük yaşta kapandığını ve sorun teşir etmediğini söyledim ama marmaraya gönderdiler gebelik zehirlenmesi diye ve imzada atrırdılar neyse marmaraya gittim 8 saat nstyr bağlı kaldım bana hiç bişeyimin olmadığını neden buraya geldiğimi sordular farabi hastanesinin gebelik zehirlenmesi olarak yönlendirdiğini söylediğimde başından salmışlar hiçbirşeyin yok dedi marmaradaki doktorlar sonrasında 1 gün sonra farabiye tekrar gittiğimde biz sana imza attırdık seni kabul edemeyiz bebeğede sanada bişe olursa bizim mesuliyetimizde değil dediler almadılar bile zaten 41 haftalık olmuştum başhakime gidip şikayette bulunucağımı söyledim ama başhekimin kapısına bil yaklaştırmadı güvenlikler aonrasında umuttepeye gittim son çare olarak ordaki doktora neden geldiğimi nereler yaşadığımı söyleyince zaten o ay içersindeki hamileleri sürekli başlarından saşdıklarını türlü bahanelerle umuttepeye yönlendirdiklerini söyledi sonra doçent doktor geldi muane etmeye çatı darlığın var ve haftanda dolmak üzere nır al doğumu denesek bile sezeryana alınırsın muhtemelen bebek kanalda kalır dedi bende o an ki o yorgunlukta tamam desim şuan deneseydim keşke diyorum ama yinede hayırlısı buymuş demekten başka çarem kalmadı