Senonif gunom sağlık ocağının sonuçlarının geç çıkmasına uyuz oluyorum, özelde 2 saate çıkabilen sonuçları bence biraz rahatlıktan ertesi gün veriyorlar yani. Özelde vermeyi tercih ediyorum, sağlık ocağına yalnızca 6 ayda bir genel kan baktırmaya gidiyorum
Senonif Bbk88 bir defa kimyasal oldu, o kimyasaldan yaklaşık 4 ay sonra rahim filmi çektirdim. 10 ağustosta çektirmiştim rahim filmini bugün 29 Ekim işte 2.5 ay olmuş çekileli Geçen ay femara+ çatlatma iğnesi kullanmıştım tutmamış. Eşim işten çıkarıldığı için tedavi sürecine de ara verelim demiştik. O arada tutmuş olacak yani tamamen doğal yollarla inşallah hamileyimdir 😅 çok amin
Mavikizkaracocuk Senonif ozelde verebilirsiniz doktora gerek yok beta hcg baktırmak istiyorum diyorsunuz kan verip cikiyosunuz
Bbk88 Senonif zaten kimyasal hamile kalabildigini gösteriyor kalabiliyor mussun yani canım zaten 💜 kimyasaldan sonra kalan çok var sen de kalmissin şimdi sonrasında doğal 💗o kimyasali göremeyen bile var 🫠
Senonif Mavikizkaracocuk evet daha önce vermiştim de işte laboratuvar çalışanları vs de çalışıyor mudur bugün emin olamadım işte özel ya sonuçta
Ozlemerikci543450 Senonif bu testlerin hiçbiri pozitif değil testleri böyle açarak bakmak zaten doğru sonucu göstermez umarım hamilesindir ama olduğunu sanmıyorum bu kadar emilseniz kanda baktırın
Senonif Bbk88 evet ama kimyasal hamilelik gibi gelmiyor bana ya değer düşüyor hemen zaten tutunmuyor bile yani neredeyse
Bbk88 Senonif evet canım orası öyle kese yok vs kimyasalda ama sonuçta dollenme oluyor ondan demiştim 🌸 ben de kimyasal gecirdim 800 e kadar çıkıp düştü 🫠
Frkubra Senonif en az doer saat idrara cikmaman gerekiyor sabah ilk idrarla test yapın daha net cikar
Pnrdrsn Senonif canım hastaneyi arasan sorsan . Bilgi verirler. Laboratuvar hizmeti olmak zorunda. Acılı varsa laboratuvar da çalışan da olmalı aksi düşünülemez. Hastaneyi ara git kan ver. Bize de hemen yaz ❤️
Frkubra Senonif inşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum var gibi duruyor ama sabah ilk idrarla yap daha net cikar emin ol
Donaldvetomris Senonif 29 ekimde özeller açık şimdi bile gidebilirsiniz kan vermeye 1 buçuk saatte çıkıyor özelde test