Firdooo409 Nerminn5308 aldırır tiksiniyordum ben ama çileklisini alıp içiyorum. 2 litrelik olandan aldım günlük 1 çay bardağı kadar tüketiyorum bebeğime de yararı olur umarım.
susam_18 Nerminn5308 hergün büyük bir bardak sade kefir(Altınkılıç) içine de 1 yemek kaşığı tahin pekmez yanında muz yiyorum ☺️
Sevgilimmmmmmm Ben gebeligimi ilk ogrendigimde o kadar içtim ki sütten kefirden midem bulandı kokusu burnuma gelince midem bulanıyor. Ben biraz abarttım galiba
UmayAsya Bercestee meyveliyi almayın sade olanı alın yapay tatlandırıcı vs oluyor .sadeyi alıp blenderda meyve katıp ogutebilirsiniz
UmayAsya Bercestee her meyvede şeker illa ki oluyor tamamen yasaksa mecbur sade içersiniz dikkat etmeniz gerekiyorsa 2 ince dilim muz atarsiniz o bile yeter
mavisevenanne Nerdeyse hergün 350 cc bardakla dolu dolu sade içiyorum. Kefir normalde de severdim yazın daha iyi oluyordu sıcaklarda soğuk soğuk
Sevgilimmmmmmm Nerminn5308 bilmiyorum ya daha 4 5 haftalıkken içiyordum. Ay düşününce bile midem bulanıyor
kindacute Nerminn5308 olmazsa olmaz bir şey olduğunu düşünmüyorum, ev yapımı yoğurt ve yağlı peynirler de iyi geliyor. Sevdiklerinizi tüketin