Ben pazartesi günü Gaziantep şehir hastanesinde 3.sezeryan ameliyatımı oldum çok memnun kaldım kızlar .ilk olarak verilen gün ve saatte acilden girişiniz yapiliyo yatış işlemlerinden sonra annemle beni odaya goturduler ameliyat için hazırlandığım sırada eşimi de aldılar hepsi yanımdaydı.ameliyatim çok ilgili çok neşeli geçti gerek hemşireler gerek anastezi uzmanları ebesi hepsi güler yuzluydu .ameliyat sonrası ilk beni odaya getirdiler bebek bend3n 1 saat sonra geldi üstünü odada siz giydiriyosunuz bunu da belirteyim.sonra hemşireler düzenli aralıklarla herseyime baktı serumlarim ignlerim herşey düzenli aralıklarla yapıldı .eşim doğum olduğu gün öğlene kadar kalabildi sonra sadece ziyaret saatinde gelebiliyor akşam 6 ve 8 arasinda haberiniz olsun tek sıkıntı orası .güvenlik hiç bir sekilde almıyor gerekli bir durum olmadık sürece .odalar 2 kişilikte oluyo tek kişilikte ama benim odam 2 kislikti tertemizdi hasta bakimcilar sizi giydiriryo temizliyo yani kisacasi ben çok memnun kaldım .yemekler berbat ama onu söyleyeyim 😄