RiRi22 Busra01nil yok gelmedi. Kontrol günümde nst de ağrım çıktı. Alttan muayene etti doktorum 3 cm açılmış dedi sancım ağrım yok ama.karinda sertleşme var ağrı dedikleri oymus
Hilalhayrettin25 RiRi22 acilmanizi hissedebiliyor musunuz ben de çok yürüyüş yapıyorum egzersiz falan da ama çatı muayenesi falan olmadim henüz benim akşamları sırt ağrısı falan oluyor onu da yalancı sancı diyip geçiştiriyorum 38 haftaligim
Kubra6694 Fatu buluşalım valla 😊 inşallah her şey sağlıkla güzellikle ilerler artık bebiş sevme evresine geçeriz.
Zeynepsa Busra01nil bende enerji sıfır ağrı çok. Aynıyız hemen hemen hafta olarak. Bravo size gerçekten
Busra01nil Zeynepsa aslında hamileliğim çok zor geçti yatarak ama son ayda bi enerji patlaması geldi sanki hiç doğurmıcak gibi hem bana hem bebeğe 😭😭 bebekte çok hareketli bende
Kubra6694 Busra01nil evet aynıyız 🤍 benimki karışık bebisimde ufak bir kalp deliği olduğu için çocuk kardiyoloji doktorunun da görmesi gerekir diye sezeryan olabilme ihtimalini söylemişti. Ama yarın netlesecek bana kalsa vajinal doğum isterim ama nasip ikimiz içinde ne hayırlı ise o olsun 🥰
Busra01nil Kubra6694 inşallah hakkınızda hangisi hayırlısı ise o olsun ikiniz nasıl sağlıklı olucaksanız o olsun ❤️❤️❤️
Hilal_asaf RiRi22 nişanın ne zaman geldi peki, 3 cm açılman varsa ben de bekliyorum, nişanım falan gelmedi çatı muayenesi den başka da açıklık muayenesi olmadım hiç o yüzden soruyorum
Hilal_asaf Hilal_asaf 38+1 iz şu an bu hafta gelemez ise haftaya sezeryan olucaz kilosu önde gittiği için ama, ben hemen hemen her gün hareketliyim, yerleri siliyorum, bugün aksak gebe yürüyüşü yaptım, hurma yiyiyorum, squat yapıyorum
RiRi22 Hilalhayrettin25 yok hicc hissetmiyorum karında sertleşme var nstde ağrı çıktı çatı muayenesi öyle yaptı doktor.
Hilalhayrettin25 RiRi22 bende de aynı şeyler oldu ama doktorum acilmam var mı diye hiç muayene etmedi
RiRi22 Busra01nil ay yok erken daha 37. Haftaya girdim şuan korkuyorum 38. Haftaya girdiğimde doğum başlaması için hareketlere baslicam Bebeğim gelmek istedigi zaman gelsin erken müdahale olmasn istiyorum