imcakir Öncelikle basiniz sagolsun. Sizi cok iyi anliyorum ve sariliyorum. Ben de ilk bebegimi 10 haftalikken kaybettim. Doktor bana da ayni cumleleri kurdu, Yasasaydi ki yasamayacakti daha ileriki haftalarda da karninda ölebilirdi saglikli degildi dedi. Cok zor zamanlar gecirdim ayni sizin gibi icime attim tam toparladım artik yine istiyoruz diye denemelere basladik bu seferde hamile kalamadım. Neden olmuyor diye doktorlara gittik sizin tup bebeksiz cocugunuz olmaz dediler bir daha yikildim. Tamam dedik kabul ettik her sey Allahtan dedik tup bebek icin kendimizi hazirlariz dedik aradan bir sure daha gecti ki ben supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur saglikla dogdu su an 4yasinda. Daha sonra 2.cocugu istedik yeniden hamile kaldim bir suru hayaller kurdum derken onu da kaybettim 2 ay once. Yine yıkıldım, buna da sukur dedim nasip degilmis. Simdi yeniden hamile oldugumu ogrendim insallah saglikla gelir ama icimde hep bir korku. Nasipten oteye yol yok maalesef en ummadik zamanda nasip ediyor Rabbim, en onemlisi tevekkul ve sabir. Allahim size de en yakin zamanda saglikli bir evlat nasip etsin, yureginize ferahlik versin insallah.