Runzo imcakir gecmis olsun canim. Bende yasadim ayni seyi ama icine atma aglamak istiyorsan agla. Ben esime sarilip sarilip agladim. Esinde senle ayni bu donemde birbirinize icinizi dokun. Ben ilk gunler geceleri sarilip sarilip iclendim. Yasasaydi demekten hala kendimi alamiyorum. Ama rabbim biliyorki yasasa bu dunya ona eziyet olacakti. Crnnette bir melegin var oyle dusun.
imcakir Rabiamina amin inşallah ama çok zormuş.. ben bi de hiç bir şeyini de hissetmedim uysaki küçücüktü. Ama o kadar boş ve eksik hissediyorum ki Allah banada kimseye de yaşatmasın inşallah 🙏🏻
Rabiamina imcakir Amin inşallah çok zor bir durum. Yaşamayan sizi anlayamaz ne yazık ki. Psikolojik olarak toparlanamıyorsaniz destek alın bence. Allah bol bol sabır versin. Kucağınıza da boş bırakmasın inşallah
imcakir Femay amin inşallah ☹️ Allah kimseye bir daha yaşatmasın. İnsan düşünmeden edemiyor doktor da aynısını dedi ama insan yine düşünüyor ☹️
Hasret18ayaz imcakir maalesef 2 kürtaj 1 düşük 2 kimyasal gebeliğim var seni çok iyi anlıyorum ama hayat bazen bize mucizeler verir bazende bizi sınar herşey Allahtan isyan etme şükür et vardır rabbimin bir bildiği son kurtajimi 21 Eylül’de oldum 8+3 haftada bebeğimin kalbi durdu kürtajdan 1 ay sonra cuma günü genetik testleri yaptırmak için gittiğimde karşılaştığım sonuçla.soka uğradım korunurken yeniden hamile kalmisim belkide Allah bana bu sefer mucize gönderdi umudunu asla kaybetme
imcakir Hasret18ayaz Allah tekrar yaşatmasın 🙏🏻 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🌸❤️ Benim için de hayırlı zaman da hayırlısını verir inşallah 🙏🏻
imcakir Zeyneppp16 amin size de sabır versin.. bazen düşünüyorum siz mesela o kadar zor ki ben 10. Hafta da böyle hissediyorsam… Ne diyim Allah hayırlısını versin kimseyede yaşatmasın sizinde kalbinize göre verir inşallah ❤️
Zeyneppp16 imcakir amin bende aynı siz gibi başkasının yaşadıklarıyla kendi acımı hafifletmeye çalıştım. Bende ya dogsaydi öyle birşey olsaydı ya hareketlerini hissettikten sonra gitseydi daha kötü olurdu deyip durdum halada söylüyorum kendimi sakinleştirmek için. Yapcak birsey yok rabbim yerini güzelliklerle doldursun inşallah
imcakir Cinardic maşallah bizde 3 ay sonra düşünüyoruz bir yandan da korkuyorum ya aynı şeyi yaşarsak diye iniallah hayırlı zamanda hayırlısı olur 🙏🏻
imcakir MervEslinArden evet doğru Allah öyle şeylerle sınamadı öylesi daha zor .. hayırlı zamanda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
imcakir Minicikbal çok üzüldüm herkes yaşıyor biliyorum ama çok üzücüymüş.. amin inşallah teşekkür ederim🙏🏻 inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
imcakir Grimsi amin inşallah 😣 Allah sizede sabır versin. Hayırlı zamanda hayırlısını alabiliriz inşallah 🙏🏻 sizde kendinize dikkat edin ❤️
Seyma0323 Aynısını yaşadım ve inanirmisin her gün ağlamakla geçti.. kabullenemedim. Unutamadim. 1,5 sene sonra tekrar hamile kaldım ve şu an oğlum 2 yaşına girecek.. ve artık onun yerini doldurdu diyebilirim. Çok nadir aklima geliyor artik.
imcakir Seyma0323 inşallah benim içinde öyle olur🙏🏻 sağlıklı ömürler versin yavrunuza da Allah inşallah 🙏🏻
imcakir Glnrskr çok sevindim sizin adımıza teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
imcakir Kubra6694 Evet haklısınız☹️ çok teşekkür ederim tavsiyeler için öyle yapacağım.. hayırlı zamanda hayırlısı olur inşallah 😣🙏🏻