9000 Son 40 gün yazıyor bakalım erken gelir büyük ihtimal çünkü kız erken gelir diyorlar ama hayırlısı
Rbsarsln Bd2525 son 10 günüm kaldı bende çok korkuyorum aşırı tedirginim inşallah sağlıklıca bebeklerimiz kucağımıza alırız 🥺🙏
Riley Bd2525 Benim 6 :) ve hiçbir gelme belirtisi yok gibi arada oluşan adet sancıları gibi hafif şeyler dışında
Ayysuu Pnrrr aynen ya bişey sorucam bebegının hareketlerı nasıl ıkı gundur sag karın boslugum da agrı var bebegım hareketsız
Pnrrr Ayysuu kız mı bebiş. Benm hareketli yapımla alakalı aşırı derece de karnım çıkmış derim çok fazla ince olduğu için çok belirgin senin belki uyuyordur normalde çok uzun süre uyuyorlar
Ebruaydn Miniklerinannesiyim benim 53 günüm var gösteriyor bende sizinle beraber sezaryen günümü alırım herhalde 🙈
BelisMelis41 Melosum34 yaaa çok gecmıs olsun doktorum ilkını kacıncı haftada dogum yaptın dedı dedm 38+6 mart 5-10 arası alırız dedı hesaplamadım kaçıncı haftaya denk gelıyor diye
Cansuu_01 Bd2525 pazar günü sezeryan olacağım 2. Gebeliğim ama ne hissettiğimi bilmiyorum ameliyattan korkmuyorum ama bana bişey olursa çocuklarıma kim bakacak ne olacak hep böyle şeyler düşünüyorum Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ebruaydn Miniklerinannesiyim ufak tefek şeyler dışında herseyim hazır kızıma biberon ve emzik almadım daha kendim içinde depend göğüs pedi o tarz şeyler eksik o kadar
Guzelanne56 Tatitati 2. Sezeryanda doğum başlamadan alıyorlar, ilk sezeryansa isteğe bağlı olunca bebek gelısımını tamamlayınca 38-39 da alıyorlar. zorunlu sezeryan olursa 40-41 e kadar bekleyen doktorda var bu tamamen anneye baglı