Melosum34 BelisMelis41 doguma erken giriyoruz sezeryan olduğu için ben daha erkek gireceğim 2 hafta kadar tiroid ve şekerim var :(
BelisMelis41 Melosum34 yaaa çok gecmıs olsun doktorum ilkını kacıncı haftada dogum yaptın dedı dedm 38+6 mart 5-10 arası alırız dedı hesaplamadım kaçıncı haftaya denk gelıyor diye
ozlmvi melikedmrc Şekerlerim düşüyor diye almak istedi doktorum , sıfır açıklıkla suni sancı ile başlatmıştı doğumu ve bayağı parçalanmıştım. Şimdi ise ikinci doğum daha rahat oluyor düşüncesi ile tekrar normal doğum yapmak istiyorum ama geleceği yok tekrar suni sancı ile doğumu başlatmak istemiyorum 😪
Sum16 Mrym53 ikinci gebelik daha mı kısa sürüyor hiç bilmediğimden soruyorum lütfen yanlış anlamayın çok merak ettim 😊
Mihrimer ozlmvi benim de inşallah suni sancıya dönmeden kendi sancılarım başlar🥹 ama zaten bir anda oluyor kanala inmesi nişanın gelmesi vs. Siz içinizi rahat tutun🤲🏻 hareketler vs oluyor onları yapın
Miniklerinannesiyim Ebruaydn o kdr inmez cnm 38+5 sezeryan alıyorlar veya 38+3 mesela şuan benim uygulamada 51 günüm var ama sezeryan tarihine göre 41 günüm kaldı
Ebruaydn Miniklerinannesiyim benim 53 günüm var gösteriyor bende sizinle beraber sezaryen günümü alırım herhalde 🙈
Eylulmert Okuyanannem Ay ne kadar güzel Allah bağışlasın ikinciyide sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏽🥰
Hulya_91 Bugün tam 38. Haftamız 🤰🏼 bakalım kavuşmaya son 14 🥰 ama her an her şey olabilir 🤭 heyecan, korku, tüm duygular bir arada… sağlıkla gel bebeğim ❤️
Tugba220 Hayalimmm42 bende öyle istiyorum ama maalesef sancı yok hiç. Suni sancı alacağım gibi görünüyor
Ayysuu Pnrrr aynen ya bişey sorucam bebegının hareketlerı nasıl ıkı gundur sag karın boslugum da agrı var bebegım hareketsız