Sevvalduman Yilmazfatma hayır doktora sormadan birşey yapmak istemedim ne icmemi önerirsiniz çok dayanılmaz 😥
Yilmazfatma Sevvalduman bilmiyorum canım ya bilgim yok anca ağrı kesici onun dışında bişey bilmiyorum
Yilmazfatma Gulcag benim eşimde çıkar artik yeter diyor o kadar sende 32 yıl kalmış bırak.bende 9 ay kalsın dedim.adam.agzini acmadi😂😂😂🤰
Gulcag Yilmazfatma hahahhaah😂😂😂 iyi demişsin hal ediyorlar onlara göre çok kolay geçen konuşup duruyor sanki ne var çoçuk içerde sana ne zararı var dedi öyle mi dedim aldım 5 litrelik şişeyi doldurdum yat dedim adam korktu dedim yat yattı karnına koydum şişeyi dedim böyle bir saat yat iki dakika geçmedi söyleniyor 😂😂😂 artık eziyet ediyorum bir de doğumda en güzel kıyafetlerini giy diyorum niye diyor yırtacam çünkü diyorum psikolog mu bulsak sana diyor 😂😂😂😂
Sevvalduman Yilmazfatma ağrı kesici olarak ne alayım sizce geçecek bir tarafı yok 😥 Disinol aklıma geliyor ama evde yok
sonsuzmasalim Gulcag aynen bendede öyle kimi arasam panikle aciyorlar telefonu doguma gidiyorum saniyorlar🤣 bende diyorum hep doguma gidecek olsam seni niye ariyayim umrumda mi olursun o an sanki😂😂😂
Yilmazfatma Gulcag 😂😂😂 ıyi yaptın bendemi yapsam ne gerçi bahane bulup kavga çıkarıyorum cvp su hamilelegi abartma diyor 😂😂
Sevgiseli Yilmazfatma aynen cnm . Sizdede oluyormu 2 gundur adet sacsisi gibi saniyelik sanci giriyo normal mi acaba
Baklava Reshaa seninle bi daha konusmustuk sanki 😊 Yalanci sancilar var simdilik. Gecmeyen bi bel agrisi.2-3gundur Sancilarin sebebide bence hurma 😊 yoksa onlarda yoktu 😊