Srfn11 Yilmazfatma Benimki hamile olsa surdan suraya kipirdamazdi adam bi grip oluyor ztn hamile gbi 😳😂
Gulcag Yilmazfatma keşke sadece tekmelese poposunu dayıyor ayyy böyle birşey yok 😱😂 tas gibi göbeğim yamuk geziyorum 😂
Gulcag sonsuzmasalim 😂😂😂 ama doğru değil mi bu sene herkes geç doğruyor birini arasam doğum mu başladı diyor arayan daha doğmadı mı diyor 🙄 bir de kızlar erken gelirmişmiş gelmiyor anam kaldı içimde 😂
sonsuzmasalim Gulcag aynen bendede öyle kimi arasam panikle aciyorlar telefonu doguma gidiyorum saniyorlar🤣 bende diyorum hep doguma gidecek olsam seni niye ariyayim umrumda mi olursun o an sanki😂😂😂
Gulcag Yilmazfatma eli mahkum girdi çıkacak 😂😂😂 bakma çok korkuyorum nasıl çıkacak diye 🙈 eşime hergün bağırıyorum senin yüzünden soktun içime çocuğu çıkaramıyorum diye 😂🙈😬 adam şok sadece bakıyor 😂 karı kafayı yedi diyor 😂😂😂
Sevvalduman Arkadaşlar merhaba 38 haftaligim son 14 sayiyorum çok ciddi dış ağrım var yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım 😥
Yilmazfatma Gulcag benim eşimde çıkar artik yeter diyor o kadar sende 32 yıl kalmış bırak.bende 9 ay kalsın dedim.adam.agzini acmadi😂😂😂🤰