Merveanne98 yildiznran evet anne olunca o endişe hiç bir zaman geçmiyor hele bu süreç o kadar inişli çıkışlı ki insan ruhen yoruluyor umarım rabbim kucağımızı boş bırakmaz kavuşuruz yavrularımıza sizin kaç gün oldu
17102017 aslcnr bnm kizcenin hiç gelmeye niyeti yoktu 26 saatlik bı doğum sürecim oldu.zorli ama sonu Güzel acilmqm hızlı ilerledi gibi sonlara dogru
Hayalimmm42 UmmuHamza merhaba sizin kaç Kg dogdu bebiş bende 42 olcam ama dr daha fazla bekletemem dedi yarın suni sancıyla baslatacak dogumu
SdTnhn Ayskoca maşallah Allahım anneli babalı büyütsün 🤍 bende bugün 39 oldum hiç gelmicek gibi hissediyorum 😅
17102017 aslcnr son saatleri ölüm gibiydi😅eşim bnimle doğuma girdi belime masaj yapmktn yoruldu ofe😅son 6 saat ntsden bırakmadılar yatarak sancı çekmek zaten çok zor ustune kanalda kldi kalp atışı düştü direk kesi atıp bastırıp çıkarttılar diyebilirim 😅doğumdan sonra 1 ay üstüme oturamadim ama şuan kızım 9.5 aylık şükür degdi
prensim660 Esma25-59 Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın , sancı çoksa neden sezeryan aldılar Benim de 29 dan beri sancım çıkıyorda
Foreverr Asyaaygunkaraman maşallah rabb’im ikisinide size bağışlasın bişey sormak istiyorum şuanki gebeliğinizde dikişlerden yana bir sıkıntınız oldumu ağrı yanma kasıntı gibi
Baharcemre01 Daha önce doğum yapanlar, merak ediyorum sancınız geldiğinde bebek hareketleri çok fazla oluyor mu bebek hareketleri ne durumda oluyor o süreçte acaba ?
Makbule_ Baharcemre01 ben ilk kızımı 39+0 da doğurdum ama hiç sancım olmadı 10 gün öncesinde nişanım gelmişti belimden sokulma gibi ağrı hissettim sabah hastaneye gittiğimde öğleden sonraydı 4 cm açılmam vardı yani sancısız doğum yaptım son yarım saatte sık sancım başladı şimdi oğluma hamileyim 33+5 olduk 2 kere sancım tuttu kanala geldi çıktı 3 hafta sonra tekrar baş aşağı gelmiş sancım olduğunda aşırı hareketli kasılmalar falan oluyor açılmam olmamış
Ranarumi Asmklc oğlumu 38+7de doğurdum şimdi de kızıma hamileyim 30+5 haftalık bekliyoruz bakalım kaçıncı haftada gelicek
Sinolino Bugün doğum yaptım 30.haftaya girdim suyum geldi. Şuan yoğun bakımda bebeğim dua edin arkadaşlar erken doğurup bekleyen herkese de rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok zormuş gerçekten 😪
Zg99 tugce0909tm nişan gelmesi sonucu doğumum başlamış ben evde sancı çektim 1.5 gün ama açılmam olduğunu düşünmedim yalancı diye düşündüm ardından hastaneye gidince düzenli 100 lerde sancım vardı ardından isteğe bağlı sezaryen oldum 🙏🥰