KonuMankeni Haftada 🙇🏻♀️ 41+4 de Normal doğum oldu ama kendi sancılarım hala yoktu zorlamayla doğurttuk çocuğu 😁
Ebrueren Asmklc 38+5 de yaptım oğlumu bakalım 2. Nasıl olucak 38 hatta 37 de bile alabilirler diye düşünüyorum çünkü aralarında 19 ay olucak doktorlarda keşke bu kadar erken hamile olmasaydı erken doğum olabilir diyorlar
Sevilay2626 Esma25-59 merhaba bebişin durumu nedir acaba haftamız aynı da benimde riskim var o yüzden soruyorum 😊
prensim660 Esma25-59 Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın , sancı çoksa neden sezeryan aldılar Benim de 29 dan beri sancım çıkıyorda
OztrkSeda Esma25-59 hayırlı olsun. Kilosu nasıl küveze girdi mi 🫤 bende 33 teyim merak ettim o yüzden
Mrvsmt2502 Eyluleyluleylul doktorum çok işgiliydi gün aşırı muayene ediyordu nst ye giriyordum bir sorun olmayınca bekleyebildiğimiz kadar bekledik hala gelmezdi sanırım suni sancı ile başlatıldı doğumum
ayse5487 1_Pandackk ayy çok erken geldi şu an bana benim de erken doğum riski var küvöze mi aldılar iyi mi bebişiniz 🥹🥰
KonuMankeni Hayalimmm42 43. Haftada İnşaallah teşrif eder bebeto 😁😁 son haftalar çok zor çok stresli 🥹🥹 Allah yardımcınız olsun
Ebruaydn Asmklc ilk bebeğim dönmediği için 39+3 de sezaryen oldum ikinci bebeğim de suan 32 haftalığım oda 38 de bir aksilik olmazsa sezaryen olucam ☺️