Tospik Gulay123 15 ile bitirsek ahhh ne güzel olur 😁 birde eller gibi doğumdan 1 hafta sonra 10 kilo vermiş olsak o 5 kilocukta birkaç ayda emerken gitse ya ne güzel hayal kurdum görüyorsun demi 😆😆😆
Englishteacher 32+4 haftalığız 52-53 ile hamile kaldım şuan 61.5 fln geliyorum 30. Haftamdaki kontrolde kızım 1.900 flndı bakalım yarın yine kontrolümüz var
Tospik Englishteacher maasallah canim ya ideal bence kilon bebişte gayet iyi saglikla gelsinler inşallah 😘
Tospik Zeynepdgdln kız bacım ne diyon seeeeeen 😀😀 gözlerim yuvalarından çıktı sen ne yemeyip kilo almadin bebek ne yiyip o kadar kilo aldı anacim biz ölmüşüz de ağlayanimiz yok 😆😆😆 maasallah valla
Zeynepdgdln Tospik doktorum da aynı şeyi söylüyor 🙈 bebeğin kilo alması için muz ye demişti annem inanmıyordum ama sanırım işe yarıyo 😍😍
Gizemkrkt 30 haftalık hamile İken 1600 gr dı oğlum ben 58 ile hamile kaldım şu an 72 kiloyum 32 haftalığım 🙈 umarım daha fazla Almam ☺️
kbrvrl Tospik bizde 30 haftalığız 60 la başladım 72 yim şuan bebeğim de 1 kilo 425 bacağımız biraz uzun bir hafta önde uzun boylu bir kızım olacak 😂😂😂😂