basakc36 Selam kızlar dikiş yeriniz nasıl görünüyor benim ki normal mi sorun mu var anlayamıyorum 2 hafta oldu doğum yapalı görsel atsam bakabilir misiniz
gezentianne basakc36 2 hafta cok erken 1-2 ay sonra görüntü düzelir 6 ay sonra tam iyileşir. Doktorunuz jel verdi mi? Ben 90 gün sabah akşam bir jel sürdüm ismi Scarex. Şimdi ip gibi belli belirsiz kaldı 4.5 sene oldu. İlk haftalar cok kötüydü
basakc36 gezentianne hayır canım hiçbir şey vermedi sadece duşta beyaz sabunla yıka dedi. Görsel attım bu arada
Alisde basakc36 dikisiniz 2 haftaya rağmen gayet guzel toparlanmis ve iyi duruyor bu suanda size buyuk vs gelebilir ama 1 sene icjnde falan o cizgi cok cok kayboluyor be kucucuk oluyor
TKumsall basakc36 dikisi orda bitiriyorlar ondan muhtemelen benimde orasi öyleydi tabi benim dikis yerim şu an kötü durumda
gezentianne basakc36 atmana gerek yok yaa tahmn edebiliyorumm ama bir jel kullan bence ya da contratubex krem dikiş ve yara izine cok iyi geliyor
gezentianne basakc36 Cok iyi durumda benm daha kötüydü düzelmiş dikişiniz o baştaki de ilk düğüm attıkları yer mi ne normal o da
Gizyy TKumsall benim de ilk doğumda öyle olmuştu. İkinci doğumda doktorum temizledi o kötü dikişi şimdi çok daha iyi