Tgba054 @didm6134 dün doktora gittim bende.erkek diye tahmin etti kesin bisey söylemedi.2 tanede oglum var 3.geliyor sanırım 😂
zuhreeakc gulzaadee ay hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 💖 biz bugün gideceğiz bakalım inşallah öğreniriz 🥹
Mickeylover ArasMom__ korkma benm ilk oğlumda arife gününe gelmişti ramazan bayramının 😄 benim de inşallah nisan başı görünüyor sat 7 temmuz 🥰🧿
dilaradoyan ArasMom__ 24 Nisan gözüküyor ama hiç belli olmaz o işler. Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelir. Ramazana bayrama gelse ki ne olur sağlıkla gelsin yavrucak
ArasMom__ dilaradoyan bilmem ki ya birde evim sobalı martta daha soğuk falan olur gerçey bizim burda nisanda hala soğuk olur
Sevincblbl ArasMom__ ay aynıyız sağlıkla kolayca kucağımıza alırız inşallah bizim kızımız geliyor fetalde öyle geldi 🥰💕🌸
ArasMom__ Sevincblbl sağlıkla gelsin nasip olursa kendinide gösterirse iki gün sonra öğreneceğim cinsiyeti ☺️
annesio ArasMom__ canım ya sat 14 Temmuz diyorsun ama 15+2’yim diyosun bi yanlışlık mi var . Benim de sat 10 Temmuz ama 15+0 uygulamada . Sen uygulamaya sat’ını girip kaydolmadın mı beni mi yanlış hesaplıyor 😅
ArasMom__ annesio ay canım kaç yerden hesapladım doktorda 1 hafta önce söylüyor bana göre bu takvimlerimde de aynı gösteriyor bugün 15+3 oldum 🤰🏻
Ngsngetnsgng ArasMom__ nişanın 15_20 sine denk gelir bnde 10 temmuz du aynı şeyi dediler sende öyle olursun galiba
annesio Ngsngetnsgng pardon yanlış yazmışım 16+0 benimde bugün 😅 ama dediğim gibi öbür arkadaş 14 Temmuz diyor sat’ı bizden 4 gün küçük olması lazım dimi