Pinarkorkmazer ArasMom__ benim son adet tarihim 30 Haziran doğum tarihi 6 Nisan görünüyor sizin de 14 gün eklersek 20 Nisan gibi oluyor canım ama bebek erken veya geç de doğabilir bunun hesabına girmeyin bence
didm6134 Tgba054 yok hiç bir şekilde göstermiyor yeni gittik doktorda çok kıpırık bebiş çok inatçi dalga geçiyor benimle dedi 17.haftasını bekyoruz ogrenelim diye şimdi arkadaslarına hep ögrendi benden snrakıler ben kaldım siz ögrenebiliriz mi?
Guloo123 didm6134 benimde aynı 18 temmuz ama programda doğumumda 18 ine geliyor ama sezaryen olacağım için bir iki hafta erken gelebilir
Ozge16_ Benimde sat 4 temmuz ama doktorum 22 temmuz olarak güncelledim dedi sanırım geç döllenme, benim ki ne zamana gelir ki nisan sonu Mayıs başı gibi mi olur
Nazo77 ArasMom__ 20 Nisan’da 40 haftayı dolduruyorsun canım ne ramazan nede bayram geçmiş oluyor.Tabi 37de falan olursa doğum bayrama denk gelir.
ArasMom__ didm6134 bende 13 te gittim erkeğe benziyor dedi bakalım bu hafta inşallah net öğrenecem 15+2 yin şuan
annesio ArasMom__ canım ya sat 14 Temmuz diyorsun ama 15+2’yim diyosun bi yanlışlık mi var . Benim de sat 10 Temmuz ama 15+0 uygulamada . Sen uygulamaya sat’ını girip kaydolmadın mı beni mi yanlış hesaplıyor 😅
An53 Son adet tarihim 30 haziran, 5 Nisan da doğurdum. 40+0dı. sezeryan olucaksanız 38 civarı hesaplayın