Hnfcls dilaraRecep pendik yuzyil serap simavli var fakat farklı yer düşünürseniz karşı traf felan bir çok secenek var
Hnfcls dilaraRecep ya orada Cüneyt bey diye doktor varmi okadar gittim hiç duymadım cemal bey vardi ama oda gece doktoru diye biliyorum
Fatmanur1141 dilaraRecep Kocaeli Gölcük Medar hastanesi Prof. Dr. İzzet Şahin. Mükemmel bir doktor kesinlikle öneririm. Ben hâlâ gidiyorum bebek istiyoruz. Planlamaları ve tedavisinden memnunum. Bu arada bende Pcosum☺️
dilaraRecep Hnfcls hastane ismini karıştırmış olabilirim Pendik kaynarcada cihan tıp hastanesi Cüneyt uzun doktorun adı
Uzun0202 dilaraRecep benim halam orda bir hastanye gitti ordaki hastanr turkiyedki doktotla iletişim kurdu tedavi oldu orda 1 hafta kaldı geldiki 2 hafta sonra test yaptı poztif cikti şimdi 2 oglu var kızda orda oldu
dilaraRecep Uzun0202 ne güzel kıbrısda okudu üniversiteyi ama şuan gidemez ama son çare orayada bakarız artık napalım evleneli 2 sene oldu
nur53___ dilaraRecep pendik cihan tıp merkeziınde kesinlikle Cüneyt bey e gitsin cok cocugu olmayanın cpcugu oldu ınun sayesınde
dilaraRecep nur53___ oraya gidiyor aslında şuanda 2 aydır ama başarılı olamadı 2 aydır kardeşimde baya stres yapıyor olmayacak gibisine
seymat98 Pendik ya da Kocaeli değil ama Sakarya/ Serdivan’da Sebiha Özdemir Özkan var özel klinikte perinatolog infertilite ile de ilgileniyor. 1 yıl önce İzmitten geldi kendisi buraya. Çok ilgili bir doktor
dilaraRecep Hnfcls iyi doktor evet bakalım oraya gidiyor şuanlık ama belki bu durumlara yaşayan olumlu bir sonuç alan varmı diye sorayım dedim