aybus1634
Merhaba bende Asya hastanesinde yapacağım doğumumu, benim doktorum dış doktor öncelik şafakla anlaşmalıydı fakat riskli gebeliklerde Asya’da yaptığını söyledi. Riskim şuanlık yok çok şükür 32 haftadayım, fakat kafamda soru işareti kalmaması için adı çıkmadığı için Asya’da yapalım takibini ben yapıyorum diye içimi rahatlattı biraz fakat şuan neresi olursa olsun insan korkuyor cidden fakat bu süreçte merakla 2 hastaneye gittim biri Cerrahpaşa’nın bağlı olduğu bir hastaneydi muameleyi gerçekten kötü buldum birde sonlara geldiğim için benimle ilgilenmek yerine sadece doğurturuz kafasına girdiler, medipole gittim fakat orası da içimi rahatlatmadı kronik tansiyon ve gebelik şekerim var ve tüm takiplerimi aynı polikinlikte yapıyorum medipole anlattığım da öyle suratıma baktılar ve kendi dahiliyesine sevk etti yine baştan başlıcağım diye doktorumdan ve hastaneden vazgeçmedim. Ama listede yok dediğiniz gibi ve şafaktan daha iyi yorumlarını gördüm. Ve gerçekten bu olaylardan sonra cesaret edilebileceğini bende düşünmüyorum. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🌸