Eflinisa Ozgeyasin aşıyı olmadan banyo yap istersen cünkü vurulduktan sonra bi kaç gün banyo yapmazsan hicbirşey olmaz ben ilk aşıyı vuruldum yarınsı gün banyo yaptım unuttum 1 haftadan fazla kolumdan öldüm Cuma günü ikinciyi oldum hiç ağrım olmadı
Deletedmom00251 Ozgeyasin çok korkuyorum valla çok agrıyomuş normalde hiç iğneden korkmam ama milletin çenesi durmuyo çok ağrı yapıyomuş kolunu kaldıramıyomuşsun
Mavis72 Deletedmom00251 bende korktuğum için yapmadım 28. Haftamdayım en son gittiğim doktor şimdiye kadar yapmadıysan yapma zorunlu değil yapmasanda olur demişti
Shr Deletedmom00251 yok canım herkesde aynı olacak diye bişey yok sadece kendini kasma kolunu serbest bırak bn öylelikle Ağrı falan yaşamadım
Aytac_Guven Deletedmom00251 hıcbı ağrısı yok millete bakma sen normal doğumunda öyle gösteriyorlar ama öyle değil canm her insanın bünyesi bir değil ben hafif atlattım sıkıntım olmadı
Deletedmom00251 Mavis72 ya iğneden hiç korkmam aslında ama ağrısı çok oluyomuş diye korktum yoksa serumsuz ignesiz kan tahlilsiz yasayan bi insan değilim😂
Cnmltm Beni 17 haftalıkken istemısti ebe şeker ignesi gibi ince uçlu panikleme herkesde farklı ilk gün yok ama sonrası birazcık agrı yapıyo ☺️
Yildizozlem 20. Haftada oldum bende korkuyordum vururken hiç anlamadım bi gün sonra hafif hafif yeri sızladı o kadar yani oda az anne olacaz biz güçlü varlıklarız hiç de abarttiklari kadar yok 😊
Bsra_ayz Canım 18 haftalikta yaptirdim. Ama kesinlikle yaptırdıktan sonra duş alma aglamaktan helak olduk acısından. Aklında bulunsun