Aysegebes Refia94 ben yarından itibaren yer siliyomuş gibi çömelcem yerde haraket etcem o hızlandırıyo galiba. Bide biri yazmıştı işte yer silmiş ev temizlemiş tempolu yürüyüş yapmış merdiven inmiş çıkmış kendini baya yormuş akşamına suyu gelmiş. Bunları bende yapıcam ama dediğim gibi doktorum yarın akşam gelcek onu bekliyorum bir gün sonra basalım tuşlara 😅🥹
Refia94 Aysegebes ben de biraz hareket yaptım akşam yer sildim çamaşırım zaten iki gündür su gibi oluyor değişmem gerekiyor. Şimdi de adet olur gibi kan gelmeye başladı ama sulu. Ağrı var gibi yok gibi anlayamadım. Yani doğum başladı mı bilmiyorum geçen hafta 1cm açıklık vardı. Bakalım sabah a duruma göre doktora gidicem
Mrvsmt2502 Aysegebes yok ay korkma . Yengem sancısı gelsin diye gardırobu iteklemiş çok geçmeden doğurmuş ben o kadar yapmadım ama çoğu şeyi denedim adaçayı, ananas, activating labor, hurma, sıcak suya oturma….
Ayseenurrdefne Aysegebes iki hafta üst üste aynı şeyi yaşadım ama hala gelmeye niyeti yok 12 den sonra 40 oluyoruz 😂
Aysegebes Ayseenurrdefne ben 40 dolunca gelmezse sezeryan olurum diye düşündüm ama beklemek mi gerekiyor bilmiyorum 🥹
Ayseenurrdefne Aysegebes sezeryan bence çok zor kendi sancımın gelmesini bekleyecem ben gelmezse suni sancı mecbur olacak sezeryanı bir ömür çekiyor insan çünkü
Aysegebes Refia94 benimde sancım geçmedi ya şimdi uykumdan uyandım hatta. Sabah devam ederse doktoru arıcam
Aysegebes Sancı uyandırdı şimdi beni bebekde kasılıyor yine gece hiç kasılmazdı bu defa yalancı değil galibaaaaa
Aysegebes Gamzeizmir35 5-6.30 kadar sancım oldu takip de ettim aslında 15 dk bi vuruyo sonra hafifleyip tekrar vuruyo gibiydi sonra çok uykum geldi dayanamadım uyudum. Şimdi uyandım takip edicem ama geçmiş gibi bilmiyorum yine mi yalancı anlamadım ki. Gece gece yalancı sancı beni mi buldu 😅😅😅 ama farklı hissediyorum son 8 zaten inşallah 2-3 güne doğum hayırlısıyla olur gibi bu onun işareti bence. Rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🌼
Refia94 Doğurdum kızlar ben.. Rabbim size de sağlıkla nasip etsin. zor oldu biraz doğum. Tam size yazdım suyum patladı sonra hastane vs ama doğurmak uzun sürdü.
Aysegebes Refia94 canım hayırlı uğurlu olsun senin belliydi doğum başlangıcı olduğu çok sevindim. Bizde inşallah sağlıkla kolaylıkla doğururuz 🌼
Aysegebes Dün akşam doğum için kanala girsin bebek diye video görmüştüm bugün onu yapıcam 2-3 saatte bir. Biraz yorcam kendimi yalancıysa da gerçeğe dönsün diye. Kızım bence gelmek istiyor artık günümüz de dolmak üzere. Doktorum da akşama gelcek zaten bugün inşallah. Aslında tarih olarak çok güzel 29 kasımda kızım doğsun isterdim 🥹🥹 ama doktor akşam geç gelir bakalım ne olcak sağlıklısı olsun da 🥹🥹🥹