Aysegebes Sabah sancı girdi kasıklarıma karnıma yalancıdır diye çok umursamadım sonrasında geçti de ama 2-3 saat önce belimden karnıma doğru sancı girmeye başladı tam düzenli değil ama devam ediyo geçti diyemem inceden sızlıyo hala. Şiddetli değil öncelikle dayanabileceğim düzeyde. Nişan falanda gelmedi zaten. Duş alım dedim rahatlamak için o sırada bebek kendini çok kastı ve kasılmalar nefesimi kesti baya daha önce bu kadar çok nefesimi kesen kasılmam olmamıştı. Şuanda hafif bel hafif kasılma hafif kasık sancım var. Dediğim gibi hafif ama duştan sonra da geçmiş sayılmaz. Yalancı gibi geliyo ama bu kadar kadar uzun sürmesi doğum habercisi mi diye de düşünmüyo değilim. Böyle öncesinde hafif sancısı olup 1-2 güne doğuran var mı???? Ben ne yapayım??? Doktorum şehir dışında yarın akşama gelicek aramak istemiyorum hafif bir sancı olduğu için
Ayseenurrdefne Aysegebes iki hafta üst üste aynı şeyi yaşadım ama hala gelmeye niyeti yok 12 den sonra 40 oluyoruz 😂
Aysegebes Mrvsmt2502 öyle yaptım duş aldım uzandım şimdi. Hafif hafif yokluyo ama bakalım normalde yalancıysa tamamen geçmesi lazım
Ela98 Benim de son 9 gözüküyor aynıyız ama ben de çok ufak ve nadir oluyor kasılma sancı. Allah yardımcınız olsun doğum sancısı olabilir düzenli mi değil mi onu iyi takip etmelisiniz bence sıklaştıkça duruma göre hareket edin. İnşallah çok rahat ve sağlıklı doğumlar gerçekleştiririz 🙏🏻🌸
Aysegebes Ela98 amin canım inşallah. Allah yardımcımız olsun. Şuan hala hafif sancım var kasılmam normalde benimde çok azdı bugün ilk defa bu kadar şiddetli kasıldım o yüzden aceba doğum mu diyorum ama takip etmek lazım bakalım. Böyle hafif sancısı olup akşamına doğuran da var 2 gün sonra doğuranda. Sancı sıklığına bağlı tamamen yorum yapamıyorummmm konu kendi doğumum olunca
Aysegebes Arzu45 tabi daha önemli rahatsız etmekten değil. Hani şiddeti az ya o yüzden emin olamadım yoksa arıcam şiddetlenirse eğer. Ve dediğim gibi nişan da gelmedi ay bilmiyorum ya. Yarından sonra 39 oluyorum işte
Mrvsmt2502 Aysegebes doğum sancısıda olsa başlar başlamaz direkt soğum başlamıyor benim doğuma 1 ay kala başladı sancılarım nst de 100 ü geçiyordu ama düzenli değildi
Aysegebes Mrvsmt2502 evet banada öyle geldi hani hemen bugün doğurcak gibi bi sancım yok ama belki bir umut 2-3 güne doğurur muyum. Sonuçta haftam da doldu sayılır
Aysegebes Mrvsmt2502 yaaaa 🥹🥹 doğurmuyorum ya hafifledi şuan. Doğum sancısının şiddeti hiç hafiflemiyomuş. Yine kandırdı beni kızım geliyom diye 😅😅😅😅
Zeynep1283 Aysegebes benimde 9 gün kaldı Ama kızımın gelmeye niyeti yok hergün sancı oluyor bi düzenli gelmiyor birde kızlara erken gelir derler 😄
Aysegebes Zeynep1283 ahahah yalan galiba. 😅😅 hanımefendilerin keyfi yerindeeee hiç gelmeye niyetleri yok
umycnr94 Canım illa Nisan glmesini bkleme ben sancıyla gitmiştim oğlumda elle muaynede geldi Nisan 3 cm açılmayls gtmistim sonra doğurdum zten gecmyen sancı yalancı sancı değildir bilgin olsun belden girer adet sancisinin dha siddetlisidir kivrandirir yani
Aysegebes umycnr94 tamam canım takip edicem teşekkür ederim. Artık gerçekten doğurmak istiyorum o yüzden de yalancı sancılarımın sıklaşması iyiye işaret gibi bakalım
Refia94 Kızlar bende 39+1 şuan 5 gün kaldı işte. Bu sancı olayını bende anlamadım nasıl bir sancı olacak. Bugün yürüyünce vajina da ağrı oldu ama sancı değil bence. Doğumu hızlandırmak için ne yapmak lazım ki
Aysegebes Refia94 ben yarından itibaren yer siliyomuş gibi çömelcem yerde haraket etcem o hızlandırıyo galiba. Bide biri yazmıştı işte yer silmiş ev temizlemiş tempolu yürüyüş yapmış merdiven inmiş çıkmış kendini baya yormuş akşamına suyu gelmiş. Bunları bende yapıcam ama dediğim gibi doktorum yarın akşam gelcek onu bekliyorum bir gün sonra basalım tuşlara 😅🥹
Mrvsmt2502 Aysegebes yok ay korkma . Yengem sancısı gelsin diye gardırobu iteklemiş çok geçmeden doğurmuş ben o kadar yapmadım ama çoğu şeyi denedim adaçayı, ananas, activating labor, hurma, sıcak suya oturma….