ilaydaC Kızlar yerleşme kanamasına benzer bişey vardı ama bitti. Hafif hafif kasık ağrım var perşembeden beri bi test yaptım ikinci çizgi başlangıcında bi kırmızılık varmış gibi görüyorum ama emin olamadım. Bu arada kan vermeye gidicem ama yinede buradan sormak istedim. Yıllar oldu post açmıyorum. Hep olumsuz sonuç alıyorum diye uzak kalmıştım bu konulardan. Hatta uygulamayı bile 2 yıla yakındır silmiştim kullanmıyordum.
Asyarslan60 ilaydaC ya umut vermek istemem ama sanki belli belirsiz var gibi,inşallah vardır kan verin netleşsin
Serya3 ilaydaC testim silikti adetime 4 gün kala yapmstm bat 28 pazR günü kan verdim negatif çıktı bnm 🥺
ilaydaC Dimi yaa valla 7 yıldır test yaparım, ne hayalet çizgiler gördüm ama böylesini hiç görmedim, tam vazgeçtim dedim 2 yıldır ye iç gez yapıyorum, birde işe girdim zaten hiç aklıma gelmiyordu. Bu çubuk yüzünden kendimi uygulamada buldum 🙈 Asyarslan60
edis22 ilaydaC benimde adete 6 gün var bugün bende bi test yaptım böyle çıktı bende bi kaç gün sonra kan vermeye gidicem https://hizliresim.com/92uouz3
Asyarslan60 ilaydaC yani ben kaç kez test yaptım hatırlamıyorum ama hiç böyle çizgi görmedim bence var gibi😅💕🐣🐣
ilaydaC edis22 Ben PCOS luyum o yüzden regl zamanım hep karışıyo o yüzden tarih bilmiyorum açıkçası ama sanırım geçmiş olmalı
edis22 ilaydaC bende pcos yok ama benimde adet düzensiz bende yumurtlama tarihimi falan belirleyemiyorum işte
ilaydaC Asyarslan60 Ay bende aynı durumdayım, ne hayalet çizgiler gördüm olmayan çizgilere var gibi dedim ama bu gerçekten başka duruyor 🙈
ilaydaC Asyarslan60 Veririm mutlaka haberi burdan zaten 7 yıldır bekliyorum haberlerden bile duyabilirsiniz 😂😂 sadece 7 yılda üzülmemeyi öğrendim, herşeyin var bir vakti saati bakalım
Senonif Yerleşme kanaması olduğunu düşündüğünüz şey nasıldı bende yaşadığımı düşünüyorum Şuan ve benimde bu sabah testlerim silikti. Bu akşam üzeri başladı akıntı gibi ama açık pembemsi bir akıntı pıhtısız şekilde sizce yerleşme olabilir mi ??
ilaydaC Senonif Valla yerleşmemi bilmiyorum şöyle izah edeyim, ben PCOSluyum. O yüzden adetim geçti diyemiyorum ama bence geçti çünkü en son 1 aydan fazla oluyor adet olmayışım perşembe günü adet olacakmış gibi bir ağrı yaşadım hiç bişey yoktu sonra pembemsi bi leke geldi sonra renk açık kahve pembe arası bişeyler oldu ertesi gün kesildi. Sonra tekrar geldi ama böyle az az peçeteye bile afedersiniz kendimi zorlayınca falan geldi şimdi yine ara ara kasık ağrım var ama ne gelen var ne giden