yamanls ben tansiyon ve gelişim geriliğinden 31+4 de doğum yaptım. 26 gün küvezde kaldı bebeğim sonra melek oldu 😢
kubranur0638 yamanls çok geçmiş olsun başınız sağ olsun 🙏🏻 kaç haftayla uyumlu doğmuştu bebeğiniz birde sizin tansiyonunuz doğumdan sonra da devam etti mi
yamanls kubranur0638 çok sağolun. şimdi yine hamilryim 18 haftalık aynı risklerim var. 31+4 de doğum yaptığımda bebeğim 28 haftayla uyumluydu
Alone Neferut perşembe gideceğim yine söyleyim ilaç verebiliyor musunuz felan diyim olmazsa. Aslında her gittiğimde söylüyorum ama yükselince gelirsin diyor. Ya yükseliyor da hastaneye gidene kadar düşüyor derdimi anlatamıyorum ki
Aleynaz06 Alone Alone Bence bir kağıda günlük tansiyon takibinizi tutun. Holter takılmış gibi bir gün boyunca saat başı ölçün diğer günler de sabah öğlen akşam ölçün. Kağıdı doktora gösterin, doktor da ona göre bir istatistik yapıp ilaç verebilir.
Alone baharmom35 enseden bir ağrı giriyor cnm ben öyle anlıyorum. Çok yükselirse de mide bulantısı eşlik ediyor
Alone Aleynaz06 tamam teşekkür ederim. Perşembe gideceğim o zamana kadar tansiyon ölçümlerimi yazayım dediğiniz gibi