Nergizos Bigsecret3 12 Kasım a randevu aldım. Bugün 15+0 im. O gün 17+0 olacağım. Dr 16da gel demişti ama randevu bulamadım devlette. Cinsiyetini 12. haftada öğrendik erkek bizimkisi 🥰son adet tarihim 16 temmuz. Sürpriz bir gebelik oldu. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşaallah 🤗
mavi407 Esra33- betam 22 ekimde 117, 24 ekimde 299du doktor haftaya gel dedi, 1 kasıma kese görünecek beta değerine gelmez mi ki, ilk gebeliğim tecrübesizim
Hzldem Bigsecret3 sen bide heyecani bana sor iki üç gündür dahada artti heyecanim yarinde rutin kontrole gidicem 💕🧚♀️💕
Bigsecret3 Rabia_Han_Dikmen97 ayyy Allah’ım bende gidicem 8+3 olacağız inşallah hayırlı haberlerle döneriz
Hzldem Bigsecret3 son üç aya kadar hızlı geciyor merak etmee dogum yaklastikca zaman duruyor sanki 😂😂
Hzldem Bigsecret3 benim ilk gebeligim herseyi yeni tecrübe ediyorum derlerdi cok yavas geciyor diye inanmazdim ama gercekten cok yavas geciyor bu son zamanlar 😂🥰
Iraz Bigsecret3 6 gün var daahaaa gecimiyor sanki hayırlı güzel mutlu haberler alalım inşallah şuan 12+1 im herkese sağlıklı güzel gönlünüzce gebelikler dilerim sağlıkla kucaklayalım inşallah 🌸🌈🥰
Bigsecret3 Iraz ay Allah razı olsun amin inşallah kuzum valla çok korkuyor insan bazı şeylerden bazen çok iyi oluyorum diyorum neden böyle oldum acaba korkuyorum bazen de deli misin diyorum😅