idil22 DENIZ_55 amin gülüm benim amin. Sende sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için 🥰🌷
DENIZ_55 idil22 rica ederim canım biseye takılırsan beni etiket edebilirsin canım sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebeğini 💗🥰
DENIZ_55 idil22 evet canım aynisini bende kullanıyorum doktor nasıl dediyse oyke kullan bana sabah akşam kullan dedi sana günde 1 defa kullan dedi öyle kullan sen canım
Sophisticated Erken doğum tehdidinde zaten vajinal başlıyor. Senin muhtemelen sancıların rahim ağzını yumuşatmasın öne çekmesin diye önlem almak istemiş o yüzden oral yolla vermiş Doktor’un. Ben vajinal kullanıyorum mesela
idil22 Sophisticated evet evet erken doğum riskimin olmadığını söyledi zaten. Servikal uzunluk bebeğin suyu vs her şey olması gerektiği gibiymiş. Peki böyle sancılar doğumu tetikler mi sizce ?
Ayse_nurrr idil22 fitil kullanımında pek yan etkisi olmuyor ama hap gibi kullanırsan bayaa yan etkileri oluyor diye duymuştum mide bulantısı baş dönmesi halsizlik uyku gibi 🌸
Aslaninannesi_ Normalde ağızdan verdi ama sersem gibi yaptı beni sonra vajinaya geçtik o baya etkiliydi yan etki olarak tüylenme yaptı sadece
annim_803 idil22 ben iki hamileliğimde de kullandım bu ikinci gebeliğim yedi haftalık dört haftalık başladık doğuma kadar devam rahim ağzı uzunluğunun kisalmasinida önlüyor erken doğum olmasın diye ama ben fitil olarak kullanıyorum
idil22 annim_803 benim herhalde diğer durumlarım normal olduğu için ağızdan verdi. Çok tuhaf bir ilaçmış ilk defa gördüm. Hem ağızdan hem vajinal alınabiliyor. Duymamıştım daha önce.
idil22 Ayse_nurrr çok teşekkür ederim canım erkek bekliyoruz. Ama anladım ki erkek bebek gerçekten çok zormuş 😞
Nevruzzdmr idil22 benimde ne dusuk ne de kanamam vardi ilk önem amaçlı verdi bide plesentam topluydu bebek sıkışık duruyordu 1 ay kullandik bitti sonra ağrılarım var dedim onun için vermisti günde 3 kere fitil seklinde akıntıyada iyi geliyor fitil
idil22 Nevruzzdmr bana fitil olarak değil ağızdan al dedi doktor canım. Peki ağrıların sancıların geçti mi ?
Zlmm idil22 benim de düşük ve erken doğum riskim yok ama ilk günden beri karnıma vuran sancılarım ve artan bel ağrım var bunun için Progestan verdi gerçekten de ağrılarıma çok iyi geldi her gece ağrıdan uyanırdım ilaca başlayalı daha rahat uyuyorum
Nevruzzdmr idil22 2-3 kullanimda geçti ama duzenli kullanmakta fayda var tabi simdi ağrılarım var gene o zamanki gibi degil ama doğrusu ilerleyen süreçte nolur bilemem tabi başladım öyle
Zlmm idil22 ağızdan aldım biraz mide bulantısı baş dönmesi yaptı ve uykumu getiriyor akşam 9 gibi uyuyorum ama çok rahatlatıyor.