Hka_hilal Serap09 her giyerken 2 dakikada ütüleyin bi şey değil ki benim ütü hep hazır giymeden ütüleyip giyiyorum. Eşim ütülüyordu şimdi şimdi ben de ütülüyorum. Yumuşatıcı kullanmayın 😓
Hka_hilal Denizpak valla öyle bunaldık havalar da soğudu dışarısı da çok cazip gelmiyor evde artık takılırız 🥰
Denizpak Ebbruc kendini toparla yavaş yavaş yaparsın ütüleri hastane çıkışı gelince hazırlaman daha iyi olur ❤️
Ebbruc Denizpak aynen kuzum öyle yapcam, son bi fasıl yıkar hallederim tek seferde hepsini 🥰 çoğunluk bitti zaten şükür
Ebbruc Hka_hilal ya kıyamam sen çok az uyuyosun , ben yine 1de falan yatıp 8-9da kalkıyorum 🥲 benimki de sabahları başlıyo dürtmeye ta ki karnımı doyuruncaya kadar 😂 sonra az daha dürtüp uyuyo 🥰
Ebbruc Hka_hilal alıştık valla, doğduğunda da böyle olsa keşke diyorum 🥰 gece emzirme haricinde uyusa sonra gündüzde vakit geçirsek falan, rutin oluşturmayı çok istiyorum bebeklerde çok seviyo zaten
Hka_hilal Ebbruc bakalım oluşturabilir miyiz göreceğiz 😂 benimki gece hiç uyumuyor 😅 hatta gece 10 11 gibi uyanıyor sonra sabaha kadar en fazla yarım saatlik aralarla uyuyor uyanıyor. Sabah biraz daha fazla uyuyor.
Ebbruc Hka_hilal ben geceleri uyandığımda hiç hareketi olmuyo sabah 8den sonra başlıyor yastıkla boks yapmaya 😂 gün içinde çok uyumuyo ama özellikle bu son bikaç gündür aşırı hareketli oluyo
Ebbruc Hka_hilal alışmışsın zaten kuzum sen uykusuzluğa şimdiden 😂 neyse eşin evde zaten gündüzleri de sen uyursun biraz o bakar 🥰 benimki şimdiden diyo bana benden beklentin çok olmasın diye 😂
dilaraulusoy Ebbruc ya canım benim baya bel sırt ağrılarım var ve aşağıya baskı olmaya başladı. Bebek mü iyice ağırlaştı diyorum artık sen nasılsın
Eliif95 Dilekdamla benim serklajdan sonra hep günde 1 kereydi 35. Haftaya kadar kullancaksın dedi. Doktorumda perinatolog bu arada. İğne şeklinde hiç kullandırmadı
Tomucuk12 Kızlar ıkı gundır böbrek agrım var yasayan oldumu bebek mı baskı yapıo dıcem ama sol tarafta deıl sankı
Denizpak Tomucuk12 böbreklerin de genişleme olmuş olabilir kuzu hep aynı yere yatma sürekli yer değiştir yatarken bir sağ bir sol gibi ben yaşamadım hiç ama @Hka_hilal bu konuda bilgili müsait olunca detaylı bilgi verir kuzu sana 🥰
emel16 Tomucuk12 bugün benimde sağ tarafta var,, hemen @Hka_hilal geldi aklıma,, ama üşüttüm de mi ağrıyo böbrek mi anlayamadım bi dinleyeyim bakayım geçecek mi,, sürekli değil bugün gün içinde bi kaç kere oldu devamı gelecek mi bakcam
Dilekdamla Tomucuk12 yeni değil ama 26-27 hafta civarinda cok ağrım oldu benim de böbrekte. Bir de tek böbrekliyim ben doktor normal olduğunu söylemişti hem bebek büyüdüğü için hem de tek oldugu icin fazla calisiyo diye
Ebbruc dilaraulusoy ben çok şükür iyiyim kuzum öyle bel ağrısı falan çok nadir oluyo bende ayakta kaldığımda falan oluyo o yüzden genel olarak uzanıyorum hep, ayağa kalktığımda aşağı baya baskı oluyo ama bebekten dolayı zorlanıyorum