Hka_hilal Serap09 tabi ki su mekanik temizleme yapıyor suyu ne kadar bol içerseniz o kadar iyi. Ama iç çamaşırı pamuklu olsun günde 3 kere değiştirin ve her giyimde ütüleyip öyle giyin. Bir de iç çamaşırlarını diğer çamaşırlardan ayrı yıkayın. 4 yıl boyunca üniversitede bakterilerle çalıştım 😄😄
Serap09 Hka_hilal yaaa 😀 15 i geçkin yeni camasir aldım 60 derecede yıkıyorum az deterjanli ve yumusaticisi az ve ütüleme işini yapıyorum desem yalan olur açıkçası :) ne iş yapıyordunuz
Serap09 Ebbruc bebek bakim çantası onerirmisiniz Birtane genelde sizin zevklerinizi beğeniyorum kendim pek model bulamadım
Hka_hilal Ebbruc ahahah valla öyle gece 4 saatlik uyku uyuyorum onda bile arada uyanıp bi kontrol ediyorum. Bakıyorum o da cevap veriyor minnak farem 😂🥰🥰
Ebbruc Hka_hilal ya kıyamam sen çok az uyuyosun , ben yine 1de falan yatıp 8-9da kalkıyorum 🥲 benimki de sabahları başlıyo dürtmeye ta ki karnımı doyuruncaya kadar 😂 sonra az daha dürtüp uyuyo 🥰
Hka_hilal Serap09 her giyerken 2 dakikada ütüleyin bi şey değil ki benim ütü hep hazır giymeden ütüleyip giyiyorum. Eşim ütülüyordu şimdi şimdi ben de ütülüyorum. Yumuşatıcı kullanmayın 😓
Hka_hilal Denizpak valla öyle bunaldık havalar da soğudu dışarısı da çok cazip gelmiyor evde artık takılırız 🥰
Denizpak Ebbruc kendini toparla yavaş yavaş yaparsın ütüleri hastane çıkışı gelince hazırlaman daha iyi olur ❤️
Ebbruc Denizpak aynen kuzum öyle yapcam, son bi fasıl yıkar hallederim tek seferde hepsini 🥰 çoğunluk bitti zaten şükür
Ebbruc Hka_hilal alıştık valla, doğduğunda da böyle olsa keşke diyorum 🥰 gece emzirme haricinde uyusa sonra gündüzde vakit geçirsek falan, rutin oluşturmayı çok istiyorum bebeklerde çok seviyo zaten
Hka_hilal Ebbruc bakalım oluşturabilir miyiz göreceğiz 😂 benimki gece hiç uyumuyor 😅 hatta gece 10 11 gibi uyanıyor sonra sabaha kadar en fazla yarım saatlik aralarla uyuyor uyanıyor. Sabah biraz daha fazla uyuyor.
Ebbruc Hka_hilal ben geceleri uyandığımda hiç hareketi olmuyo sabah 8den sonra başlıyor yastıkla boks yapmaya 😂 gün içinde çok uyumuyo ama özellikle bu son bikaç gündür aşırı hareketli oluyo