Hka_hilal Ebbruc ay ben de her öyle güzel videoda ağlıyorum 😂😂 sezaryenden sonra ağlıyor bebek de anneye veriyorlar susuyorlar ya onlarda hep ağlıyorum 😄
Ebbruc Hka_hilal ama gör nasıl hüngür hüngür ağlıyorum bide dua ediyorum ağlarken 😂 bugün zırlayan tarafımdan kalkmışım 😂🥹
Hka_hilal Denizpak ay valla geçsin ya artık ben de çok istiyorum bu zamanın hızla geçmesini 😅😅 bir an önce 15 gün bitsin inşallah ❤️❤️❤️
Huzurluve Kızlar burun aspiratöru için ne aldınız ya da ne araştırdiniz, burun tıkanıklığı çok oluyor önemli olduğunu düşünüyorum ama biraz kararsız kaldım araştırmalarım sonucu
Hka_hilal Huzurluve ben otri bebe ve böyle sıkılanlardan aldım. İki tane aldım. Birini evde birini dışarıda kullanırım diye.
Hka_hilal Denizpak ay evet yaa valla çok heyecanlı artık arabaya koyduk eşyaları 🥲🥲 yarın temizlik bitsin valla çok heyecanlı ❤️❤️
Denizpak Hka_hilal aa doğru sende yarın temizlik var oh mis gibi oturursun temizlik gibisi de yok valla 🥰
Mery6619 Serap09 27-32-38-47 sürekli degisiyordu öncesinde 35ve 33+6haftalik dogumum var ilk defa bu haftalara geldik
Hka_hilal Denizpak valla inşallah temiz kalır benim eşim maalesef biraz dağınık olmadı bi de yemekleri bana o hazırlıyor mutfağı görsen hep dağınık allah razı olsun yapıyor ama bi yemek getiriyor topla diyorum toplarım ya diyor sonra yığıla yığıla gidiyor hayatımda bi ilk yani olmadı bi de birkaç hafta sonra yine çağırırım 😓