Hka_hilal Serap09 ben ilk aylarda kestirmiştim herkes saç kestirilmez filan diyor ama kestirmiştim işte 😅 ben duş jeli ve şampuanda içeriği doğal diye yves rocher kullanıyorum hamilelik boyunca 🥲 normalde vichy dercos kullanıyordum.
Dugme23 Serap09 ben kestirdim iki ay önce 🙃 sonradan bana da kısmeti kesilir dediler ama iş işten geçti
Serap09 Dugme23 şimdi kendim hurafeye inanmıyorum da işte zaten riskli gebelik bide bunu stres yapmiyim saçım çok yıprandı gerekli özeni gösteremiyorum en azından omuz aşağısında kestireyim dedim neolur olmaz hurafeler korkutuyo
Serap09 Hka_hilal evt sezeryanda istemiyorlar yanimda yatan bayan vardı hastanede sezeryan olacaktı ojeli geldi çıkartmak için aseton istediler birde varis çorabı giydirdiler upuzun onu gördüm şaşırdım
Hka_hilal Serap09 varis çorabını herkese giydirmiyorlarmış sanırım. O konuyu hiç bilmiyorum 🤷🏽♀️ evet ben bi de kalıcı yaptırıyorum valla çıkartamayız da sıkıntı 😂 o yüzden temiz olsun diye manikür pedikür yaptırırım ama oje sürdürmem 🥰
Hka_hilal Ebbruc çok az aldım kucağıma otururken ama hem karnımdan hem de başkasının çocuğunu çok alamıyorum korkuyorum bi şey olmasından kafasını kokladım verdim 😄🥰
Ebbruc Hka_hilal bende almıyorum artık kucağıma bebek falan 🥲 ama ağırlık olmasın diye, off bebek kokusu çekelim içimize artık 🥹