Ftm-07 Tuje16 kızlar toplu soruyorum bu serklaj işleminden sonra nioli yağı damlatılır mı enfeksiyon dan korunmak için
Serap09 Ftm-07 enfeksiyon doktoruna sordum hayır olmaz dedi sağlıklı bir kişi bile normalde kullanmamalı dedi iç çamaşırı çoğaltın dedi eskileri atın olabildiğince sıcak ayarda yıkayın dedi bol su için bu yeterli dedi
Tuje16 Ftm-07 ben hiç nioli yağı kullanmadım ters tepsi yapabilir diye bence kullanmayın 🙏🏼 doktorunuzada danışabilirsiniz ☺️
Denizpak YETM3009 alla alla ne tatlisiydi ki içinden cam çıkmış yok yutmamissindir çünkü hemen anlayıp çıkarmissin şikayet edin gidip bu ne sorumsuzluk ya insan hayatı sonuçta
Denizpak YETM3009 aman Allah’tan yutmamissin ya bide Allah korusun birşey olmaz endişe etme birdaha ordan birşey alınmaz gerçekten çok yazık ya insan sağlığı bu kadar riske atılmaz sen iyisin demi ağzının içini falan kesmemistir inşallah .
YETM3009 Denizpak yok yok canım iyiyim çok şükür kesilmedi bir yerim bir daha hayatta bir şey almam yazık günah ya bu kadarda olmaz
Serap09 31.77 mm rahim boyu iyimi bazı yerlerde cm deniyor cm olduğunu pek sanmıyorum o kadar uzun olabilir mi Bn mi yanlış okuyorum
Hka_hilal Serap09 cm olamaz canım mm olarak ölçülüyor. cm olarak 3.177 cm denir mm cinsinden de 31.77 mm olarak ölçülür. Bu arada ölçü de iyi
Mery6619 Serap09 27-32-38-47 sürekli degisiyordu öncesinde 35ve 33+6haftalik dogumum var ilk defa bu haftalara geldik
Dugme23 Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım yüz nemlendirici Krem her zamanki kullandığımı kullanıyorum ama yanaklarım da leke gibi biraz da pütürlü bir şeyler olmuşmaya başladı siz ne kullanıyorsunuz
Hka_hilal Dugme23 ben Embryolisse Lait Creme Concentre 75ml kullanıyorum. Clinique Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi bunu da ara ara kullanıyorum. Göz altı için de kiehls avokado kullanıyorum.
Hka_hilal YETM3009 yutmamışsındır. Kan geldi mi? Ki merak etme yutsan da batar canını acıtırdı hissederdin. Midene gitmişse ufak zaten mide asidinde yok olur dert etme
Serap09 Eliif95 bencede insanlar karıştırıyor kirli bilgi Mi var etrafta yoksa benim mi rahim boyu kısa diye endişe etmeye başlamıştım teşekkürler
Serap09 Hka_hilal mesela başka forumda diyor bayan 45 cm ölçüldü ne bu dedim abartı geldi mm cinsinden degilmi yani çünkü öyle bir rahim boyu yok sanıyorum
Ebbruc YETM3009 yutmamışsındır kuzum , yutsan boğazına falan değerdi , yuttuysanda küçüktür midende erir büyük ihtimalle endişelenme
Serap09 Hka_hilal maşallah bunları kullanmak istiyorum ama elime bile krem sürmeye halim yok benim psikolojimden belkide bir çorabı 3 gündür giyiyorum sıcak tuttu diye malatya malum acayip soğuk donuyoruz
Serap09 Hka_hilal sampuan öneriniz varmı saçım sertlesti saçımı kestirmek istiyorum ama malum hurafelerimiz var korkuyorum yinede