Hka_hilal Ebbruc evet valla böyle iyi hoş diyoruz muayeneden sonra hemen iyiyim zannedip biraz fazla cesaretleniyoruz sonra zortluyoruz 😂😂
Ebbruc Hka_hilal evet evet, herşey iyi hoş ama bi ayağa kalksak görüyoruz ne olduğunu 😂 halbuki yatakta dönerken bile yuvarlanıyorum 😂😂
Hka_hilal Tuje16 belki rahim büyümesindendir kuzum bi sorarsın tekrar doktora genelde ağrılara normal diyorlar
Tuje16 Hka_hilal evet ama bel ağrısı beni çok korkutuyor bütün psikolojim gidik olmadı yarın doktora giderim nabıyım
Ebbruc Denizpak kız bi taktın kilona sürekli kilo diyip duruyorsun sanırsın 100 kilosun 😂 evin içindeyiz zaten ya aman şişersek şişelim napalım 😂😂
Hka_hilal Ebbruc valla annem de geldi diyo ne kadar karnın büyümüş bir haftada kalkamıyorum ters dönmüş kaplumbağa gibiymişim 😂😂 benim annemin hiç karnı olmuyormuş hamileliklerinde iç karnı büyükmüş doktoru inanamamış nasıl bu kadar karından 3 kilo bebek çıktı diye 😂😂
Ebbruc Denizpak sağlığın yerinde kuzum çok şükür, bebişinde iyi 🧿❤️ kilo bizim durumumuzda son dert edilecek şey bence hiç takma kafana
Denizpak Kızlar hadi ben gidiyorum 4 e doğru haber ederim dualarınızı eksik etmeyin benim için önemli bir hafta,🙏
Hka_hilal Denizpak hadi kuzum güzel haberlerle gel inşallah rabbim çok güzel haberler almanı nasip etsin 🥰🥰🥰🥰
Ebbruc Hka_hilal benimki de şimdi geldi daha çıkmadı yukarı karnımı görünce ne diyecek merak ediyorum gördüğünde 18 haftalıktık 🥹bende fotoğrafını gördüm hamileyken baya büyük benimki gibi 😂
Hka_hilal Tuje16 git canım için rahat etmeyecekse ama benim de bi ara çok bel ağrım olmuştu illa bi sıkıntı olacağından değil ağırlık merkezi değiştiğinden de ağrılar olabiliyor.
Hka_hilal Ebbruc oo baya olmuş görmeyeli şaşırır😂 benim ki hep çok zayıfmış ya son kardeşime hamileyken ben 10 yaşındaydım biz hiç bilmiyorduk hamile olduğumu doktora gideceğim dedi gitti geldi bebekle şok olmuştuk 😂😂😂 karnı hiç olmuyormuş annemin