Ebbruc Denizpak valla öyle oldu galiba 😂 yarın biraz evi süpürürüm falan sonra yatmaya devam 😂 hastane çantası falan sonra halletcem tamamen şu isimli hastane çıkışı da gelsin de ne zaman gelecek kim bilir , hazırlık süresindeymiş ve 1 ay sürüyo dedi hazırlanması kadın😏
Denizpak Ebbruc evet onlar geç hazırlanıyor galiba aman daha vakit var güzel güzel hazirlasinlar ama çok güzel gerçekten isimli çıkışı 🥰 yarın dinlen iş yapma az yat 😁
Tomucuk12 Hka_hilal Ay şaka gibi ya zaman gerçekten hızlı geçiyor bakmayın sıkıntı Çile çektik ama Allahta yardımcımız oldu💓💓
Tomucuk12 Denizpak Ay kuzum erken gelmezse sen daha erken giricen gibi hiç de belli olmaz tabi haberleşiriz en güzelini sen yapmışsın çekimi kendiniz yapın bizim oralar kalabalık olacak şimdi herkes bir laf eder fotoğrafçı gelirse bir şey diyemezler😂😂
Denizpak Tomucuk12 güzel arkadaşım bizim pek eş dost akraba çok yok ondan dolayı sen en iyisini yapmışsın keyfiini tadını çıkart hangimiz önce girersek yazar zaten ay çok heycanli 😁😁
Ebbruc Denizpak muftakta yerlere bişeyler dökmüşler de onları süpürür başka bişey yapmam bikaç gün kuzum. 2-3 haftaya kadar ancak gelir gibi ya çok merak ediyorum ama 🥲
Denizpak Ebbruc gelir gelir zaman su gibi bak hafta bitti güzel arkadaşım ❤️ herşey çok güzel olacak hepimiz için sadece az sabır 💐🤩
Hka_hilal Arkadaşlar hepsiburada da kasım indirimleri başladı. Avent, lansinoh, cybex her şey indirimde. Iyıncak filan hepsi indirimde düşünürseniz bakın derim.
Hka_hilal Tuje16 bi de sadece bebek ürünleri değil kendinize evinize ihtiyaçlar varsa da süper indirimler var. Hava nemlendiricisi temizleyicisi filan alacaktım. Onlar da çok güzel indirimde
Tuje16 emel16 tetenoz aşısı ne gibi doğumu tetikleyebilir ki çoğu kişi olmuştur bence burda teyikleyici olduğunu düşünmüyordum
emel16 Eliif95 evet başka sıkıntı olmayınca bende bişe çıkacağını düşünmüyorum ama tabi doktor mendiyecek bakalım, onların baz aldığı şeyler bazen başka şeyler olabiliyor,, bakalım hayırlısı yarın gidip öğreneceğiz
Tomucuk12 emel16 yok kuzum daha almadım cuma 35’e giriyorum ama doktorlar tabi hep bir hafta geriden geliyor😂😂😂 Herhalde bir hafta on güne kadar almış olurum
emel16 Tomucuk12 hadi hayırlısı bakalım az kalmış 🤗 bende bugün kontrol günüm heyecanla saatimi bekliyorum:) bu hafta serklajdan sonraki en Öok hareket halinde olduğum haftaydı özellikle şu son 3-4 gündür , bakalım ne çıkacak bugünkü kontrolden
gamz_1e Kızlar 35+6 dayım silinmem ve 1.5cm açılmam varmış serklajm alınacak hemen doğum olur mu bilmiyorum bana dua edin🥺
emel16 gamz_1e hiç bilmiyorum arkadaşım ama olsaydı almazdı doktor heralde neden alıyor başka bi sorun olduğundan mı yoksa zamanı geldi alalım artık mı dedi
Denizpak gamz_1e geçmiş olsun benle aynı haftadasin nasıl silinmiş bı anda mi inmiş rahim ağzı yok alınınca biraz bekliyor diye biliyorum bize de haber et olur mu 🙏
Huzurluve gamz_1e geçmiş olsun canım haftan gayet iyi tedirgin olma bu haftalara kadar gelmişsin şükür. Hastanede sıkı takiple 1 hafta daha dayansa yeter
emel16 Hka_hilal bende hiç öyşe saymıyorum garanti hafta gün olsun kafamda diye hep uygulamadakini söylerim biri sorunca bile :) 29+4 im bugün mesela :) @Tomucuk12
Hka_hilal Tomucuk12 ben de 32+6 yarın 33 haftalık olcam ama gebelik haftası olarak 34’ten gün almaya başlayacağım 😍
Denizpak Tomucuk12 aa sen böyle mi hesaplıyor dun kuzu ben o zaman 35+3 benim normalde ben böyle 35 diyoorum 36 mi oluyor benim o zaman