Hka_hilal emel16 yarın gittiğinde doktorunla konuşursun korkma bence yüksek bulsa bile bi antibiyotikle çözülür hiç merak etme
Denizpak Ebbruc aynen valla haklısın Belkı de vücut yapıyor hamileleikten kaynaklı olabilir markete gittim 10 dkka idrar yerime iğne gibi batiyo çocuk çok aşağıya indi 😁
Denizpak emel16 benim gripken 18 di antibiyotik verdi doktor ama ben çok hastaaydim senin idrar yolu enfeksiyonu yada vajinal var mı enfeksiyon durumun
emel16 Denizpak yok herhangi bi sorun da yok anlamadım canım vala, bakalım ne diyecek yarın merak ettim, bebişe serklaja keseye falan sorun yaratmasın da, ilaç verir mi ya da normal mi der ne der artık yarın bakalım
Hka_hilal Denizpak kuzum şaka maka senin 2 haftan var 💃🏽💃🏽 ben de diyelim 4 ay yarabbim böyle ışınlanmak istiyorum o zamana 🥰🥰
Ebbruc Ftm-07 ben normal zamanda yatarken dümdüz yatıyorum sola, gece yatarken zaten hamile yastığıyla yatıyorum bacaklarımı üst üste çok denk getirmiyorum
emel16 Hka_hilal inşAllah hayırlısı canım çözülsün de sıkıntı yaratmasın da hayırlısıyla sona geleydik bi:):)
Hka_hilal emel16 her hafta baktırdığım için ezberledim kuzum hangi değer hangi aralık 😄 ama uçuk filan çıkınca bile yükseliyor 😥
emel16 Hka_hilal hımm olabilir bilmediğim bişe var belki de sivilce gibi çıkmaya çalışmıştı bi ara yüzümde belki de ondandır :):)
emel16 Hka_hilal bu haftada bi iki gündür özellikle diğer günlere göre hareketlendim bi gün kan verdim kızımın okula gittim bugün ehliyet yenilemek için nüfusa gittim olmadı yarın tekrar gideceğim ordan doktora gideceğim hatta falan derken hep bi atraksiyonlu dk lar içindeydim:):) bakalım yarın ne diyecek doktor gerçekten bu sefer çok merak ediyorum:)
Hka_hilal emel16 yok canım ondan olmaz böyle baya dudağında filan uçuk olması 😄 ama doktor zaten bakar kültür de alıp kontrol ederse ona göre ilaç verir
Denizpak Ebbruc benimki için baya aşağıda daha değişmez dedi büyüdüğü için ama seninki daha döner kuzu hareketli olduğu için fır fır dönüyordur bal surat 🥰
Ftm-07 Ebbruc bu enfeksiyon için nasıl önlem almalıyız bu işlemden sonra sık görülen bir sorunmuş galiba
Ebbruc Denizpak benimki habire dönüyor kuzu zaten baş aşağı çok nadir duruyo 😂 şimdi de parti yapıyo mesela içerde 🥹🧿🥰
Hka_hilal Ebbruc valla öyle zaten onunla konuşuyorum 😄 iyi ki varsın oğlum diyorum bak sen olduğun için canım sıkılmayor diyorum 😂 konuştukça vuruyor bal oğlum 🥰🥰