YETM3009 ah canım benim Allah yardımcın olsun, çok zor ya çok haklısın ev üstüne ev olmuyor ama kesinlikle bunun iyi insan kötü insan olması ile de alakası yok, benimde şimdi annem burda kaynanam geldiğinde o gidiyor, iş güç yemek falan yapmıyorum diye geliyo bakıyorlar sağolsunlar hiç bi sorunum yok severim şükürler olsun ama olmuyo ev üstüne ev, serklaj ayrı dert zaten bi de herkesin kendi düzeni şeyi var ne kadar annen de olsa kaynanan da olsa olmuyor yine de Allah razı olsun ellerinden geleni yapıyorlar o konuda bişe demiyorum ama gerçekten olmuyor,, evde insan eşiyle bile bi resmiyetlik içinde olmak zorunda kalıyorsun sohbetin birbirine davranışın ona göre olmak zorunda,, trip bile atamıyorsun evde biri varken 😂ben sevmem bi de anne baba yanında mıç mıç aşk görüntüleri:):) herkes a ne güzel yatıyorsun yok kıymetini bil yok doğumdan sonra yatamazsın bilmem ne söylüyorlar ama asla öyle bi derdim yok, kendi evimde kendi ailemle başbaşa kalmak istiyorum:) diyprum gözümü kapatıp açayım sona gelmişim haftası gelmiş ve doğmuş olsun😂😂