Ebbruc Hka_hilal ahaha anasıı hareket etmeyince de endişeleniyosun napsın çocuk 😂😂 bende kolumu karnıma koyuyorum telefonu tutarken alttan kolumu dürtüyor 😂😂
Hka_hilal Ebbruc istemiyor dimi 😂😂 üstüne doğru az yatınca da dürtüyorlar 😂😂 oy benim minnoşlarım 💕 valla evet ya hareket etmeyince, çok hareket edince endişelen 😄 ne yapsın bu bebikler 🥰🥰🥰
Ebbruc Hka_hilal hiç istemiyo 😂 gece yatarken de sola yatıyorum ya hamile yastığımı dürtüklüyo baskıyı sevmiyo benim gibi 😂😂 doğsunlar da doya doya sevelim 🥹❤️
Hka_hilal Ebbruc evet ya valla öpmelere doyamayız 🥰 insan görmediği birini bu kadar sevip özler mi valla özlüyormuş 🥲😍
YETM3009 Kizlar benim bebek baş gelişi demişti doktor 25.haftadan beri. Sürekli bebeği aşağılarda hissediyorum. Sezeryan dikisimin altında hissediyorum resmen
Ebbruc Hka_hilal o kadar merak ediyorum ki neye benziyo, nasıl bişey 🥹🥹abisi gibi sarı olacakmış gibi geliyor 🥰
Denizpak Hka_hilal valla ben gün boyu sola yatiiyorum uyurken sağa yatıyorum zaten uyku haram da 😁 gunde bin kere kalkıyoruz kuzu bide senin durum daha zor hep sol demişler allah yardım etsin sende çok zorlandin valla çok şükür buralara düşe kalka geldik 🙏😘
Hka_hilal Denizpak geldik be kuzum çok şükür bu haftasonu 33 doluyor 34’ten gün almaya başlıyorum 🧿❤️ uykular haram bi de ben baya kabus görüyorum uyuyunca da sende oluyor mu 😂
Hka_hilal Ebbruc ben de sarışın bekliyorum biz ailede herkes sarışın renkli gözlü inşallah öyle olur 🥰 yeğenime çok benziyo ultrason görüntüleri bugün eşimin ablası gördü diyo ki bu aynı Ali Kemal (yeğenim) 🥰🥰🥰
Ebbruc Hka_hilal oyy maşallah çok tatlı, Allah bağışlasın 🧿🧿 bende böyle sarı falan olur diye düşünüyorum ama önceki kahverengi gözlü oldu benim gözlerim yeşil o gitti babanınkini aldı 😂
Hka_hilal Ebbruc kahverengi baskım gen o yüzden olmuştur 😄 bizde herkes renkli gözlü bi benim göz rengim bal rengi 😄 bakalım ne olacak 🥰
esraveduru Denizpak evet mantıklı öyle yapabilirim. Bir şey olursa vicdan azabı çekerim diye hep evdeydim ama cidden çok sıkıldım. En azından daha fazla ağırlaşmadan arada da olsa çıkmak istiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için :)
Denizpak esraveduru rica ederim o kadar çıkmaktan birşey olmaz anlıyorum tedirgin oluyorsun da çık birazda hava al 🤗
Ebbruc Hka_hilal bakayım bebişim çok alacağım bişey yokta belki gözüme çarpar 😂 annem bile alma bişey diyosa demekki herşeyi var gerçekten